-
فعال اقتصادی در گفت و گو با تحریریه مطرح کرد
مدیریت دولت بر خودروسازی، ظلم در حق مردم است
«جلیل جلالی فر» کارشناس تجاری و فعال اقتصادی معتقد است مدیریت دولتی و حمایت از خودروسازان لطفی به گیرندگان رانت و ظلمی در حق مردم بوده است؛ ضمن آنکه دولت و حاکمیت با دست خود رقابت را هم از بین می برد.
-
کارشناس و استاد اقتصاد در دانشگاه بررسی کرد:
رفتار متناقض دولتها در صنعت خودروسازی!
«آلبرت بغزیان» معتقد است که دولت ها در خصوص صنایع مهم و تاثیرگذاری مثل خودروسازی همواره با مردم رو راست صحبت نکرده و پشت سنگر صحبت های کلیشه ای پنهان شده اند و با این رفتارها مردم را سردرگم کرده اند.
-
یک اقتصاددان در گفت و گو با تحریریه مطرح کرد
دولت چارهای جز مردمیسازی صنعت خودرو ندارد
«عبدالمجید شیخی» معتقد است هیچ راهی پیش پای دولت و کشور برای بهبود وضعیت خودروسازی و عبور از بحران های کنونی این صنعت جز واگذاری به بخش خصوصی و مردمی واقعی وجود ندارد؛ اگر دولت کنار برود و کار را به تشکل مردمی خودروسازواگذار کند،مردم با آوردن سرمایه خود، در سود حقیقی این تشکل مشارکت خواهند داشت.
-
پیگیری یک مساله مبهم از طرف دفتر پزشکیان!
پیگیری یک مساله مبهم از طرف دفتر رئیس جمهور مسعود پزشکیان نشان می دهد که بانک مرکزی و نهاد دولت باید در این باره شفاف و علنی موارد قانونی را مطرح کنند.
-
ماجرای طلب 900 میلیون یورویی شرکت های ایرانی از عراق چه بود؟
صمد حسن زاده رئیس اتاق بازرگانی ایران گفته که در جریان سفر اخیر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری ایران به عراق درباره بازپرداخت مطالبات شرکت های ایرانی از این کشور رایزنی شده و قرار است که در چارچوب کارگروهی با حضور نمایندگان دو طرف در این باره تصمیم گیری شود.
-
استعلام تخلفات دو مونتاژکار کرمانی از نهادهای نظارتی در گمرک
استعلام تخلفات دو مونتاژکار کرمانی از نهادهای نظارتی در گمرک موارد مشخص و مهمی را نشان می دهد.
-
اکبریان در گفت و گو با تحریریه تشریح کرد
سخنان بخش خصوصی خریدار ندارد
«مهرداد اکبریان» رئیس انجمن تولید کنندگان و صادر کنندگان سنگ آهن ایران اعتقاد دارد مصوبات آنی و دائمی دولت به تضعیف هر چه بیشتر سرمایه گذاری در اقتصاد ایران منجر شده است و متاسفانه مسولین پشت درهای بسته برای اقتصاد ایران بدون اینکه یک روز بنگاه داری کرده باشند تصمیم می گیرند و سخنان بخش خصوصی نیز اصلا خریداری ندارد.
-
«حسن حسینقلی» در گفت و گو با تحریریه بررسی کرد
تاثیر سیاستهای دولت بر صادرات مواد معدنی
رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های صنایع و معادن سرب و روی ایران گفت: با توجه به دست فرمانی که دولت برای درآمدزایی در پیش گرفته، به طور قطع سال آینده رکود و کاهش شدید صادرات مواد معدنی را شاهد خواهیم بود.
-
یک فعال معدنی در گفت و گو با تحریریه مطرح کرد
سیاستگذاری دولت صادرکنندگان را بیاعتبار و ورشکسته میکند
«احمد حری» فعال اقتصادی و صادرکننده مواد معدنی معتقد است: قیمت گذاری دستوری از سوی دولت موجب شده تولید کننده ایرانی شانسی برای حضور موفق در بازارهای مختلف نداشته باشد؛ این موضوع نه تنها نقش اساسی در رکود جدی و ورشکستگی واحدهای تولیدی دارد بلکه موجب خدشهدار شدن اعتبار تولیدکننده و صادرکننده ایرانی نزد خریدار خارجی شده است.
-
مرگ صنعت خودروسازی ایران پس از 30 سال تلاش در دولت سیزدهم!
3 سال از حاکمیت دولت سیزدهم بر قوه مجریه گذشت و دولت محرومان دست از سر مدیریت و بنگاهداری در صنعت خودروسازی برنداشت و در حال رقم زدن مرگ صنعت خودروسازی ایران است.
-
«بهرام شکوری» در گفتوگو با تحریریه مطرح کرد
مسئولین شرایط تولید و صادرات را درک نمیکنند
رئیس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی ایران و عضو شورای عالی معادن گفت: متاسفانه مسولین درک درستی از مصائب فشاری که به تولیدکننده و صادرکننده وارد می کنند ندارند، چراکه یک واحد تولیدی کوچک را هم اداره نکرده اند، لذا نمی توانند وضعیت و شرایط تولید و صادرات را درک کنند، آنها می خواهند هزینه های هنگفت مدیریت خود را به هر طریقی تامین کنند.
-
عقبگرد معادن با سیاست های دولتی و خروج سرمایه گذاران خصوصی
رشد منفی معدن در دولت سیزدهم به دلیل سیاست های سرکوب سرمایه گذاری سرعت گرفته و اثر آنرا بر صنعت، اشتغال و ارزآوری شاهد خواهیم بود.
-
آیا دولت از نقشه راه خودرویی رهبر انقلاب تبعیت می کند، و یا به قانون شکنی ادامه می دهد؟
سوال مهم پس از اظهارنظر صریح رهبر معظم انقلاب این است که آیا دولت از نقشه راه خودرویی رهبری تبعیت می کند و یا به قانون شکنی ادامه می دهد؟
-
دولت با خودتحریمی جلوی صادرات معدنی و فلزی را گرفته است!
بررسی سیاست های اعمالی کنونی نشان می دهد که دولت جلوی صادرات معدنی و فلزی را گرفته است.
-
کربنزدایی، چالش صنایع با دولت آلمان!
فعالان اقتصادی در آلمان نسبت به تاثیر برنامه های دولت در زمینه کربنزدایی پیش از موعد بر صنایع این کشور هشدار می دهند و تاکید دارند به دلیل نبود ظرفیت جایگزین تولید برق، برلین مجبور است برای زمان بیشتری نیروگاه های سوخت زغال سنگ خود را حفظ کند.
-
صنعت خودروسازی ایران در چنگال دولت، رسانه ملی و ایران اینترنشنال!
گزارش جانبدارانه رسانه ملی علیه شرکت های خودروسازی که شبیه به گزارش شبکه برانداز ایران اینترنشنال بود، نشان می دهد که شاهد رقم خوردن یک خطای راهبردی هستیم.
-
فصل فرار از مداخله دولتی
تدوین آرمان و چشم انداز عملی و استراتژی های منطبق با چشم انداز مدون از جمله دستاوردهای عرضه سهام های تودلی است.
-
"توهم دانایی" نسبت به صنعت و بازار خودرو در دولت و شورای رقابت
ادعاهای جدید معاونت حمل و نقل وزارت صمت نشان می دهد که خطای سیاستگذارانه ادامه دارد و نمی توان با تداوم سیاست های گذشته به اصلاح در صنعت خودروسازی ایران امیدوار بود.
-
مهمتر از واردات خودرو چیست؟
سوال مهم در هنگامه جلب توجه ها به مساله واردات خودرو به عنوان عنصر موثر بر کاهش قیمت ها، صنعت خودروسازی ایران می باشد که اسیر مدیران سیاسی شده است.
-
وزیر محترم دفاع، به صنعت متنفرسازی مردم از نظام نزدیک نشوید!
امیر آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درباره ورود نیروهای مسلح به صنعت خودروسازی سخنانی مطرح کرد که نگران کننده است.
-
قدرت اله امام وردی کارشناس و تحلیلگر اقتصادی:
دوگانه سهام تودلی و مدیریت دولتی صنعت خودروسازی را زمینگیر کرده است
کارشناس و تحلیلگر اقتصادی گفت: از جمله محسنات واگذاری و عرضه سهام های تودلی، خلاص شدن از دست مدیران ناکارآمدی است که به صورت سفارشی مدیر شده اند و این شرکت ها را به حیاط خلوت دولت تبدیل کرده اند.
-
فصل رها شدن از دست سهام تودلی خودروسازان
فصل رها شدن از دست سهام تودلی خودروسازان فرارسیده است تا صنعت خودروسازی ایران پس از 32 سال مسیر غلط، وارد مسیر درست شود.
-
پشت پرده فرارهای مالیاتی با پوشش صندوقهای قرض الحسنه
فراریان مالیاتی سالهاست با ترفند سوءاستفاده از صندوق های قرض الحسنه، از پرداخت مالیات شانه خالی میکنند. بر همین اساس، دولت سیزدهم با هوشمندسازی نظام مالیاتی و شفاف کردن تراکنشها، مانع تداوم این سوءاستفادهها شده است.
-
در گفت و گو با تحریریه مطرح شد
حق شناس: مدیریت دولتی خودروسازی هر 6 سال به اندازه یک جنگ کشته تحویل می دهد
کارشناس و تحلیلگر اقتصادی گفت: دولت می تواند همچنان صنعت خودروسازی را مدیریت کند اما هزینه اداره دولتی صنعت خودروسازی با از دست دادن جان و افزایش معلولیت مردم در جاده های کشور پرداخت می شود.
-
واردات گوسفند آزاد، واردات خودرو ممنوع!
به فوریت انجام شدن واردات گوسفند و عدم واردات خودرو در 5 سال اخیر نشان می دهد که در اقتصاد ایران به تولید واقعی توجه نمی شود.
-
در گفت و گو با تحریریه مطرح شد
عزتی: اجازه خصوصی سازی واقعی خودروسازان را به دلیل رانت های زیاد، نمی دهند
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: دولتمردان با مدیریت خودروسازی به دنبال افزایش حوزه نفوذ و سلطه خود در اقتصاد هستند، با توجه به اینکه صنعت خودروسازی تسلط آفرین است، مدیران دوست دارند این صنعت دولتی بماند تا تسلط خود را حفظ کنند.
-
مدیر اصلاح طلب رئیسی: مطالبات گندمکاران معادل هر کیلو 11.5 هزار تومان پرداخت شده است
سید سعید راد مدیر اصلاح طلب رئیسی گفت: مطالبات گندمکاران معادل هر کیلو 11.5 هزار تومان پرداخت شده است.
-
دستمزد کم، سهم زنان رنگین پوست از بازار کار آمریکا
بیش از نیم قرن از تصویب قانون پرداخت برابر در آمریکا میگذرد اما همچنان زنان شاغل بخصوص رنگین پوست ها، از این قانون بهره ای نبرده و سهم آنان از بازار کار آمریکا، دستمزد کم و شکاف درآمدی حدود یک میلیون دلاری در تمام سال های فعالیت است.
-
سیاستهای ماسک نامتعارفتر از ترامپ است، ولی بیشباهت به آن نیست
ایلان ماسک خودش را منجی بشریت میداند و ترامپ فکر میکند بهترین رئیسجمهور آمریکاست.
-
در گفت و گو با تحریریه مطرح شد
کاکایی: مدیران دولتی مانع تحقق خصوصی سازی می شوند چون نگران بیکاری خود هستند
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: با اینکه مدیران دولتی به خوبی می دانند عامل ناکارآمدی صنعت خودروسازی؛ سیاست گذاری های غلط است اما زیر بار این موضوع نمی روند چرا که می دانند خصوصی سازی خودروسازی یعنی بیکار شدن خودشان! چون بساط دستور دادن جمع می شود.