سایر اخبار مهم
-
چالش ها و فرصت های ایران در صحنه بین الملل
ایران در یکی از حساسترین شرایط خود در چهار دهه گذشته قرار دارد. عبور ایمن از این شرایط، نیازمند همفکری دلسوزان ایران به منظور یافتن راهکارهای سنجیده و واقع بینانه ای است که نه تنها کشور را از وضعیت پیچیده و دشوار…
-
سفر گروسی به تهران؛ سرنوشت مکانیسم ماشه چه خواهد شد؟
گزارش جامع گروسی از فعالیتهای هستهای ایران متاثر از مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود. اگر آمریکا به دنبال توافق باشد تلاش خواهد کرد آژانس گزارش مثبت منتشر کند و مانع فعالسازی مکانسیم ماشه شود و اگر اهداف دیگری…
-
وزیر سابق کشور اظهارات عارف درباره انتخاب روسای دانشگاهها را تکذیب کرد
احمد وحیدی وزیر کشور دولت سیزدهم نقش داشتن این وزارتخانه در انتخاب روسای دانشگاهها را تکذیب کرد .
-
شیطنتها را جدی بگیریم
اردوغان به دنبال مصادره نوروز با ایجاد کریدورهای فرهنگی
ایران باید دیپلماسی فرهنگی در گستره تمدنی خود را فعال کند و با برنامه ریزی راهبردی و مؤثر اقدام کند زیرا در صورت غفلت، راهزنان فرهنگی درصدد هستند با ایجاد کریدورهای فرهنگی مخرب، نقشه فرهنگی ایران را نیز کوچک و…
-
«شورای روابط خارجی» بررسی کرد؛
آیا دیپلماسی هستهای آمریکا و ایران جدی است؟
«ری تکیه» معتقد است: بهطور کلی، فشار حداکثری، ایران را به میز مذاکره نکشاند، بلکه آن را به توسعه بیشتر برنامه هستهای و همکاریهای نظامی با روسیه سوق داد. اکنون، با وجود دولت جدید ترامپ، سیاست ایالات متحده در قبال…
-
سناریوهای پیش روی ایران و ۱+۴ در سایه غروب قطعنامه ۲۲۳۱
سیاستمداران تروئیکای اروپایی هرچند نه به صورت علنی اما قطعا بر این امر واقف هستند که فعال سازی مکانیسم ماشه یا همان اسنپبک نه نقطه پایان که آغاز روندی با پایان نامعلوم در مواجه با پرونده هستهای ایران خواهد بود…
-
پزشکیان فرمانده کل اقتصاد است، نمیتواند، خداحافظی کند
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رئیس جمهور فرمانده کل اقتصاد کشور است و اگر رئیسجمهور میگوید مجلس برود وزیر انتخاب کند، خطاب به پزشکیان گفت: یعنی توانش را ندارید؛ خداحافظی کنید و بروید.
-
استعفای ظریف منطقی بود/ با رفتن او مذاکرات تحتالشعاع قرار نمیگیرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: استعفای ظریف چیز عجیبی نیست. برخیها سعی میکنند روی آن مانور دهند، اما طبیعی بود که موضوع استعفای او بعد از آقای همتی در دستور کار قرار بگیرد.
-
لاوروف حامل چه پیامی بود؟
سفر یکروزۀ سرگئی لاوروف وزیر خارجۀ روسیه به تهران، بسیار مهمتر و متفاوتتر از سفر قبلی او به ایران در آبان سال ۱۴۰۲ به نظر میرسد. آقای لاوروف به احتمال زیاد به مقامهای جمهوری اسلامی توضیح داده است که با ورود…
-
ایران و سوریه در دوره پسااسد/اولویت تهران در شام چیست؟
ماهیت پیچیده روابط ایران و سوریه در گذشته، آینده این روابط را مبهم نشان میدهد اما رفع این ابهام با توجه به مواضع تهران، نیازمند هوشیاری دولت محمد الشرع در شام است.
-
پشت پرده اخراج افغانی مطالبه ملی کدام جریان است؟
روزنامه شرق در گزارشی جالب به بحث اخراج افغانی ها از ایران پرداخت و نوشت: موج مهاجرستیزی پیش از شروع جریانهای انتخاباتی و مناظرههای کاندیداها نسبت به قبل قوت بیشتری گرفت که تا امروز هم ادامه دارد. پس از آن کاربرانی…
-
جریان انقلابی در برابر فساد یا توجیه کننده فساد؟ وفاق بدون روتوش در گفتگو با هادی ثروتی
جریان انقلابی علیرغم هزینه های زیاد برای دفاع از مردم در تاریخ انقلاب نتوانسته نسبت خود را با تکنوکراسی فاسد و ناکارآمد داخلی روشن کرده و در مظان اتهام همسویی با فساد قرار گرفته و ضرورت دارد تا نسبت خود را با برساخته…