شلیک ۱۰ موشک به عمق اراضی اشغالی و ناکامی سامانه گنبد آهنین/ معجزه مقاومت ادامه دارد

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب از واکنش موشکی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در برابر جنایات رژیم صهیونیستی تمجید کرد و گفت که معجزه مقاومت ادامه خواهد داشت.

به گزارش تحریریه، به نقل از رای الیوم، عطوان با اشاره به حملات موشکی مقاومت فلسطین به شهرک های صهیونیست نشین نوشت: اینکه گردانهای شهید «عزالدین القسام» ۱۰ موشک از قلب ویرانه های نوار غزه محاصره شده و گرسنه شهرک های اسرائیلی اشدود، عسقلان و سدیروت را هدف قرار می دهد و سامانه گنبد آهنین نیز در رهگیری آنها ناکام می ماند و ۱۲ نفر بر اثر این حملات زخمی می شوند، یعنی معجزه مقاومت با وجود همه کشتارها ادامه دارد.

وی افزود: این حملات موشکی همزمان با ابراز همبستگی آزادگان جهان با فلسطینیان بود تا نشان دهد که ساکنان غزه با وجود دست شستن جامعه جهانی و ارتش های عربی که صدها میلیارد دلار برای چاق شدن ژنرالهای آنها هزینه شده است، تنها نیستند.

عطوان تاکید کرد: ارتش اسرائیل به اشغال مجدد بیش از ۶۵ درصد از غزه روی آورده و مانع از ورود ساکنان به بهانه تبدیل کردن آنها به مناطق حائل است که مفهومش تراکم ساکنان غزه در مساحت اندک چند کیلومتری است.

سردبیر رای الیوم ادامه داد: شکست طرح کوچاندن ساکنان غزه به خارج که با حمایت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تدارک دیده شده و حمایت ساکنان از مقاومت و ماندن در غزه و ترجیح دادن مرگ و عدم تکرار فاجعه نکبت سال ۱۹۴۸، سبب شده که نظامیان اشغالگر به جنایات کوچاندن ساکنان غزه و آواره کردن آنها در داخل این منطقه روی آورند و نهایت اذیت و کشتار را انجام دهند. غزه پس از آنکه زندانی روباز طی سالها محاصره بود، هم اکنون به گورجمعی تبدیل شده است.

وی اضافه کرد: بعید نمی دانیم که اسرائیل به دنبال جمع کردن ساکنان غزه در یک مساحت محدود به عنوان مقدمه ای برای اعدام همگی آنها در سایه سکوت جنایت بار جامعه جهانی و حمایت بی دریغ آمریکا از اشغالگران باشد. اسرائیل همه گذرگاه ها را بسته و مانع از کمک رسانی غذایی و دارویی می شود. آب و برق را هم قطع کرده که مفهوم آن گرسنگی و تشنگی است.

این تحلیلگر بیان کرد: سران عرب تماشاگر اوضاع هستند، گویا آنانی که با مرگ دست و پنجه نرم می کنند، بشر و عرب و مسلمان نیستند. اسرائیل حاکم بلامنازعه دنیا شده و غزه را به اردوگاه ها تبدیل کرده و به جای کوره های آدم سوزی با گرسنگی و تشنگی ساکنان غزه را از بین می برد و به موازات آن نیز با گلوله جنگی و بمب و موشک آنها را می کشد.

عطوان نوشت: این جنایتکاران نمی توانند از چنگال عدالت بگریزند، زیرا فلسطینیان شریف و عرب در دنیا در کمین اشغالگران هستند. همانطور که ملتها از چنگال استعمار رهایی پیدا کردند و آنها را از سرزمین های خود راندند، ملت فلسطین نیز آزاد خواهد شد و حقوق خود را بی کم و کاست پس خواهد گرفت.

وی افزود: این کشتار را فراموش نخواهیم کرد و قاتلان را نخواهیم بخشید. آن غیور مردانی که طوفان الاقصی را طراحی و اجرا کرده و نبرد را به عمق رژیم صهیونیستی منتقل کرده و یکسال و نیم با دشمن ضد بشری و قاتل مقابله کردند؛ هرگز به زانو در نمی آیند و از سلاح خود دست برنمی دارند.

شهر بندری اشدود در جنوب سرزمین‌های اشغالی فلسطین یکشنبه شب هدف حمله موشکی گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی حماس قرار گرفت.

القسام با صدور اطلاعیه‌ای در کانال تلگرامی خود افزود: رزمندگان گردان‌های القسام در پاسخ به کشتار غیرنظامیان توسط رژیم صهیونیستی، اشدود اشغالی را با چندین فروند موشک هدف قرار دادند.

پیش از آن هم، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از به صدا در آمدن آژیر هشدار در تل آویو، اشدود و عسقلان خبر داده بودند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی همچنین از شلیک چند موشک از غزه به سمت اشدود و عسقلان در جنوب فلسطین اشغالی خبر داده بودند.

شبکه الجزیره نیز با اعلام این خبر افزود که در نتیجه اصابت موشک به عسقلان چند صهیونیست زخمی شدند.

پایان/

۱۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۰
کد خبر: 32250

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 6 =