مخالفت نماینده مجلس با واردات قورباغه!

مخالفت نماینده مجلس با واردات قورباغه که در برنامه های وزارت صمت دیده می شود مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.

به گزارش تحریریه، وزارت صمت مساله واردات خودرو را به یک کلاف سردرگم تبدیل کرده و تقریبا کارشناسان به اجماع رسیده اند که شرایط ورود خودرو به کشور به گونه ای تدوین خواهد شد که شاهد یک طرح بی خاصیت و اهانت آمیز به مردم باشیم. 

به همین دلیل، لطف‌الله سیاهکلی گفت: بر اساس برنامه‌ زمان‌بندی آیین‌نامه واردات خودرو باید تا آخر همین هفته ابلاغ شود. البته ما پیش‌نویس آیین‌نامه را دیدیم و اشکالاتی هم به آن داشتیم که به وزارت صمت یادآوری کردیم.

واردات قورباغه!

سیاهکلی محدود کردن واردات خودرو تا سطح خودروهای با حجم ۱۰۰۰ سی‌سی را بی‌احترامی به مردم دانست و افزود: انگار یاد گرفتیم که مردم ما همیشه سوار قورباغه شوند. در حالی که مردم ما حق دارند، ماشین خوب و دلخواه خود را سوار شوند و نمی‌دانم چرا برخی از مدیران ما دوست دارند برای مردم و به جای مردم تصمیم بگیرند؟ سیاهکلی همچنین با بیان اینکه واردات خودرو نباید محدود به قیمت خاصی باشد، گفت: ماشین با قیمت زیر ۱۰ هزار دلار قشر خاصی از مردم استفاده می‌کنند. در مجموع مردم ماشین خوب می‌خواهند و می‌خواهند وقتی خانواده‌شان سوار ماشین می‌شود، تأمین جانی و رفاه داشته باشد. از طرفی دوام خودرو مهم است و مردم ما دنبال خودرویی هستند که کمتر تعمیرگاه برود و کمتر هزینه روی دستشان بگذارد. بنابراین درباره تدوین و اصلاح آیین‌نامه موارد یادشده را در نظر خواهیم گرفت و پیگیر اصلاح آیین‌نامه هستیم. به هر حال کار برای اصلاح صنعت خودرو سخت است و کسانی که سال‌ها از صنعت خودرو سودهای کلان بردند، به این راحتی این صنعت را رها نمی‌کنند که این صنعت درست شود. البته ما هم سفت و سخت ایستادیم و امیدواریم اتفاق خوبی بیفتد.

وزارت صمت چند بار وعده خود برای اصلاح بازار را علیرغم ضرب الاجل 90 روزه رئیس جمهور به عقب انداخت، اما از هفته قبل وعده وعید را هم کنار گذاشته و سیاست سکوت و بی توجهی در پیش گرفته است.

فاطمی امین در وزارت صمت هر 3 بخش بازار خودرو را به ورطه نابودی کشانیده و زیان خودروسازان داخلی را با اصرار بر قیمتگذاری و طرح های بی منطق مانند ارزان سازی تولید در دوران کوران تورمی، قرعه کشی برای خودروهای مونتاژی و به گروگان گرفتن واردات خودرو را به وضعیت بی سابقه ای رسانیده و این بخش از بازار را به موتور انتظارات تورمی در اقتصاد بحران زده ایران تبدیل کرده است. 

پایان/

۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۰
کد خبر: 20267

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 9 =