واعظ آشتیانی: ریل گذاری دولت سیزدهم امیدآفرین است

معاون اسبق وزارت صمت گفت: مقام معظم رهبری به این موضوع اشاره کردند، پیروز شدگان در برابر آمریکا و ایستادگان در فشار اقتصادی، جز مردم کس دیگری نبود. به تعبیر ایشان کسی این موفقیت را نباید به نام خود سند بزند.

به گزارش تحریریه، سال ١۴٠١ آغاز قرن جدیدی است که تحول زایی یکی از مهمترین نشانه‌های ورود به قرن تازه به شمار می‌رود، موضوعی بسیار مهم که باید مد نظر تمامی مسوولین و نخبگان قرار بگیرد، چرا که در دنیای رو به جلوی امروز که با شتاب در حال نو شدن و تغییر کردن است، باید مجهز به سلاح دانش بنیان بود. رهبر معظم انقلاب شعار سال جدید را تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین انتخاب کردند. مقوله‌هایی مرتبط با هم که ره آورد آن توسعه اقتصادی، به روز بودن و در نهایت رفاه اقتصادی برای یکایک مردم ایران است. معاون اسبق وزارت صمت در گفتگو با دانشجو تحلیلی دارد بر بخشی از پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب که در ادامه تقدیم می‌شود.

امیررضا واعظ آشتیانی؛ معاون اسبق وزارت صمت در خصوص شعار سال و پیام نوروزی مقام معظم رهبری که با مردم در آغازین لحظات شروع سال ١۴٠١ در میان گذاشتند، گفت: مقام معظم رهبری در آغازین لحظات سال ١۴٠١ به نکاتی اشاره کردند که اوج حوادثی که برای ملت ایران در سال ١۴٠٠ رخ داد بود اعم از رخدادهای تلخ و شیرین را به تصویر کشید، از جمله بحث بیماری کرونا و واکسیناسیون گسترده و کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری که در سال گذشته یکی از مهمترین مباحث و مطالبات مردم از دولت برای واردات و تولید واکسن بود.

وی در ادامه بیان داشت: ایشان به این نکته اشاره کردند که با تمام سختی‌ها و مشکلات در سال ١۴٠٠ بالاخص گسترش بیماری کرونا، افزایش مرگ و میرها و شانتاژهای دشمنان در این موضوع و موضوعات مختلف، مردم در پای صندوق رای برای انتخاب دولت جدید حاضر شدند و نقش آفرینی ویژه‌ای داشتند که منجر به روی کار آمدن دولتی تازه نفس، مردمی و علاقمند به حل مشکلات و مطالبات مردم در همه زمینه‌ها بخصوص اقتصادی شد.

معاون اسبق وزارت صمت خاطر نشان کرد: ریل گذاری دولت سیزدهم در مسائل مختلفی از جمله اقتصادی، نسبت به دولت قبلی امید آفرین‌تر است. رفتار مردمی رئیس دولت، موجب زنده شدن امید در بین مردم شده است. رهبر معظم انقلاب اشاره‌ای به دستاوردها و پیشرفت‌های علمی و فناوری کشور داشتند که ناظر بر تاییدیه‌های جهانی برای ساخت واکسن ایرانی بود.

امیر رضا واعظ آشتیانی در این باره افزود: موضوع ساخت و پرتاب ماهواره نیز یکی از موضوعات حائز اهمیت در سخنان نوروزی رهبر معظم انقلاب بود، دستاورد علمی مهمی که در حقیقت در سال ١۴٠٠ محقق شد. ایشان در ارتباط با حوادث پیش آمده در سال گذشته مبنی بر اعتراف آمریکایی‌ها در خصوص شکست فشار حداکثری بر ایران و اینکه ملت ایران در این جنگ نابرابر اقتصادی پیروز شد، به نکته مهمی اشاره کردند که هیچ کسی نمی‌تواند این موفقیت را به خود نسبت دهد چرا که برخی از افراد در قالب فعالیت‌های اقتصادی و سیاسی خود که بیشتر منتسب به دولت قبلی یا سایر گرایش‌های سیاسی هستند، تلاش می‌کنند تا این موفقیت را به نام خود ثبت کنند، اما مقام معظم رهبری به این موضوع اشاره کردند که پیروز شدگان در برابر آمریکا، و ایستادگان در این فشار اقتصادی، جز مردم کسان دیگری نبودند که در این باره فرمودند، به تعبیر بنده، کسی این موفقیت را به نام خود سند نزند.

معاون اسبق وزارت صمت در ادامه تحلیل خود را از سخنان رهبر معظم انقلاب در آغازین لحظات شروع سال جدید بیان داشت و گفت: مشکل معیشت مردم، گرانی، تورم، مشکلات اقتصادی از جمله مواردی بود که رهبر معظم انقلاب بدان پرداختند. البته با اظهار امیدواری نسبت به این موضوع که دولت جدید بتواند به اهداف خود برسد و آرامش اقتصادی را در کشور حاکم کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: نکته قابل توجه در سخنان رهبر معظم انقلاب، اشاره به بحث شعار سال ١۴٠٠ مانع زدایی و پشتیبانی از تولید بود. از نگاه رهبر معظم انقلاب، دولتمردان تا حدودی موفق به عمل به این شعار شدند، اما واقعیت امر در سخنان ایشان این بود که کلید حل مشکلات اصلی کشور تولید مبتنی بر بهره وری است، لذا این موضوع باید همواره مد نظر کارشناسان و صاحب نظران اقتصادی باشد.

واعظ آشتیانی درباره اهمیت تولید از دیدگاه رهبر معظم انقلاب، توضیح داد: همواره منتقدین با هر سلیقه‌ای به این واقعیت اذعان دارند که پیشرفت کشور در گرو رشد و جهش تولید است. چرا که افزایش سرانه درآمدی مردم، حل مشکلات اشتغال و سایر مسائل اقتصادی در گرو رشد تولید است، لذا دولتمردان باید در حوزه اقتصادی زمینه را برای رشد و توسعه تولید با تدابیری منطقی، منصفانه و عاری از شتابزدگی باز کنند تا به بهبود شرایط اقتصادی کشور با حمایت از تولید، اطمینان خاطر داشته باشیم. هر چند که مقام معظم رهبری به صورت منصفانه به این نکته اشاره کردند که تمام معضلات اقتصادی حتما نمی‌تواند در سال ١۴٠١ حل شود، چرا که معضلات اقتصادی عدیده‌ای ما را احاطه کرده که مهمترین آن‌ها تورم و رکود است. قطعا رکود و تورم را با رشد اقتصادی می‌توان از بین برد و به تدریج در میان مدت به سمت آرامش اقتصادی گام برداشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

پایان/

۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۰
کد خبر: 17723

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 7 =