به گزارش تحریریه، تارنمای تحلیل اقتصادی «CoinMarketCap» نوشت، «نسیم نیکلاس طالب» تحلیلگر ریسک لبنانی-آمریکایی تبار و متخصص آمار و پیش بینی هشدار می دهد که بازارهای کنونی شکننده تر از ۲۰ تا ۳۰ سال گذشته هستند و این امر خطر یک رکود بالقوه را برجسته می کند.
وی همچنین سرمایهگذاریها روی هوش مصنوعی را به شرکتهای اینترنتی اولیه تشبیه میکند و توضیح میدهد که رهبران امروزی ممکن است بر چشمانداز بازار آینده تسلط نداشته باشند.
علیرغم افزایش قیمت طلا، طالب بر اهمیت پوشش در برابر فروپاشی بازار با اتکای بیش از حد به دارایی های خاص تاکید می کند.
نویسنده تحسین شده کتاب «قوی سیاه» و «آنتی شکننده»، اخیراً عقاید خود را در مورد وضعیت بازارهای مالی جهانی و آینده سرمایه گذاری در هوش مصنوعی (AI) برای تلویزیون بلومبرگ بیان کرده است.
نسیم نیکلاس طالب که در مدیریت ریسک تخصص دارد، با توجه به قابلیت هایش در پیش بینی رویدادها، اینبار توجه ها را به آسیب پذیری فزاینده بازارها، به ویژه با توجه به تمایلات مشاهده شده و درک شده، جلب کرد.
بازارهای مالی به طور فزاینده ای شکننده می شوند
طالب خاطرنشان کرده است که بازارها به طور بالقوه شکننده تر از آن چیزی می شوند که در حداقل ۲۰ تا ۳۰ سال گذشته بوده اند.
وی توضیح داد که ریسک های جاری و نوظهور منجر به افزایش قیمت دارایی های خاصی مانند طلا شده است، اما تخصص او در آماده سازی بازار برای دوره های رکود است.
رویکرد طالب در ایزوله کردن ثروت به عنوان محافظی در برابر بحران های بالقوه بزرگتر به جای حساب کردن روی شکل های فردی پول یا دارایی - از جمله طلا - با رویکرد جهانی او برای به حداقل رساندن خطر، بهویژه در زمان بحران، مطابقت دارد.
اظهارات او در پی دوره ای بیان شده است که در آن بسیاری از سرمایه گذاران با آنچه می توان به عنوان نزول شدید بازار در چند ماه گذشته توصیف کرد، مواجه شده اند.
طالب هشدار داد که چنین فروپاشیهایی در زمان نامناسبی اتفاق میافتد، زمانی که فعالان بازار کاملاً آمادگی لازم را ندارند و بیش از حد از اهرم ها استفاده میکنند و این وضعیت را بدتر میکند.
وی با بیان اینکه شرایط فعلی مشابه سال های قبل از سقوط بازار است، تاکید کرد: ریسک ها بسیار زیاد است.
شرکت های هوش مصنوعی و رالی بازار
وقتی به صورت ویژه از نسیم طالب در مورد هوش مصنوعی پرسیده شد، او عنوان کرد که بسیاری از شرکتهایی که در این فناوری سرمایهگذاری میکنند، سهم قابل توجهی در افزایش ارزش S&P ۵۰۰ در سال گذشته داشتهاند.
با این حال، او تصریح کرد که حتی اگر هوش مصنوعی یکی از زمینههای امیدوارکننده برای سرمایهگذاری باشد، رهبران صنعتی که به این مسابقه دامن میزنند ممکن است در درازمدت برای همیشه برنده باقی نمانند.
طالب به عنوان نمونه به سال های ابتدایی توسعه اینترنت اشاره کرد، جایی که شرکتهایی مانند آلتا ویستا بر بازار موتورهای جستجو حکومت میکردند اما بعداً توسط شرکتهایی مانند Google کنار گذاشته شدند.
او همچنین با اینکه پیشبینی کرد سرمایهگذاریهای هوش مصنوعی یکی از امیدوارکنندهترین سرمایهگذاریها در آینده خواهد بود، اما هشدارگونه عنوان داشت که رهبران بازار اغلب در گذشته نوسانات قابلتوجهی را تجربه کردهاند و مشتریان باید همیشه سرمایهگذاریهای خود را متنوع کنند.
پایان//
نظر شما