به گزارش تحریریه، شبکه خبری «الجزیره» قطر در بخشی از گزارش خود نوشت، با وجود تحریم های سخت علیه روسیه، بازهم این کشور در مسیر خود برای به دست آوردن منابع مالی از طریق صادرات نفت و گاز پیش می رود.
این کشور در مقایسه با سال گذشته میلادی در آمد بیشتری را از فروش گاز و نفت کسب کرده است. مسکو روزانه ۸۰۰ میلیون دلار از فروش نفت و گاز درآمد دارد.
تارنمای «بیزنس انسایدر» آمریکا به نقل از «بلومبرگ اکونومیکس» آورده است خزانه روسیه به دلیل افزایش ۵۰ درصدی قیمت نفت خود را تقویت کرده و این موضوع طی ۱۳ سال گذشته برای خزانه روسیه بی سابقه بوده است.
بلومبرگ اکونومیکس پیش بینی کرده در آمدهای ناشی از فروش نفت و گاز روسیه در سال جاری به ۲۸۵ میلیارد دلار برسد که این رقم ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته بیشتر است.
گزارش بزینس انسایدر هم نشان می دهد که بیشتر این درآمدها به دلیل وابستگی اتحادیه اروپا به انرژی روسیه است زیرا اتحادیه اروپا ۴۰ درصد از نیازهای خود به گاز طبیعی را از روسیه تامین می کند و اکنون چاره ای به ادامه خرید از مسکو ندارد.
بر اساس گزارش مرکز تحقیقات انرژی و هوای پاک (CREA)، تنها در ماه نخست حمله روسیه به اوکراین، اتحادیه اروپا ۳۹ میلیارد یورو (۴۱.۵ میلیارد دلار) را برای واردات سوختهای فسیلی روسیه اختصاص داده است که ۷۰ درصد از صادرات انرژی این کشور را تشکیل میدهد. همین معامله ها اتحادیه اروپا را به بزرگترین خریدار سوخت های فسیلی روسیه تبدیل کرد.
آلمان با هزینه ۸.۳ میلیارد یورو (۸.۹ میلیارد دلار) برای واردات، بزرگترین خریدار بوده است و سپس هلند قرار دارد که با پرداخت ۶ میلیارد یورو (۶.۴ میلیارد دلار) در رتبه دوم قرار گرفت. ایتالیا با خرید ۴.۳ میلیارد یورو (۴.۶ میلیارد دلار) سومین خریدار بزرگ سوخت های فسیلی روسیه بوده است.
پایان/
نظر شما