رو شدن نسل جدید تسلیحات روسی؛ پاسخ آمریکا چیست؟

نسل جدید تسلیحات روسی بسیاری از فناوریهای نوین را به کار گرفته اند تا کارآمدی شگفت آور و چندمنظوره خود را به بهترین شکل نمایش دهند.

به گزارش تحریریه، کابین خلبان جنگنده روسی سوخو ۵۷ به بیشترین سطح از اتوماسیون مجهز است. شرکت دولتی روس‌تک (Rostec) اعلام کرده است در کابین خلبان جنگنده چند منظوره نسل پنجمی سوخو ۵۷ حداکثر اتوماسیون به کار گرفته شده است.

این پیشرفت به وسیله شرکت United Aircraft Corporation که تحت کنترل روس‌تک قرار دارد ایجاد و اکنون در نشریه «افق های نو» (New Horizons) فاش شده است. این نشریه خاطرنشان کرد این هواپیمای جنگی تک خلبان به حداکثر اتوماسیون برای یک پرواز معمولی یا استفاده در یک رزم جنگی مجهز شده است.

«نیکیتا دوروفیف» رئیس بخش کابین خلبان دفتر طراحی سوخو در UAC به این نشریه اعلام کرد که اتوماسیون، یکپارچه سازی اطلاعات و پشتیبانی فکری ضروری برای ارگونومی کابین خلبان این جنگنده، مدرن و به روز هستند.

وی گفت: از نظر تئوریک خلبان پس از برخاستن و پیش از فرود، ممکن است بخواهد اهداف حملات را جستجو کند. این فرایند هم به شدت خودکار اجرا شده است.

روس‌تک در بیانیه ای اعلام کرد که اطلاعات کامل و پیچیده در مورد وضعیت تاکتیکی و عملیاتی سیتسم های جنگنده را نمی توان به صورت همزمان در یک صندلی خلبان این هواپیما پیاده سازی کرد. علاوه بر این وجود اطلاعات بیش از حد هم می تواند بر خلبان فشار سنگینی را وارد کند و از کارآمدی وی در ماموریت جنگی بکاهد.

برای رفع این محدودیت تنها اطلاعات مورد نیاز خلبان در اختیار وی قرار می گیرد. طبق گزارش این نشریه فناوری حمایت فکری از خلبان سوخو ۵۷ از ابتدای انجام ماموریت خلبان تا پایان آن، پشتیبانی می کند.

رو شدن تسلیحات جدید و مدرن ساخت روسیه بدون شک واکنش آمریکا را در پی دارد که شواهد نشان می دهد به شدت غافلگیر شده است. زیرا این کشور گمان می کرد به راه انداختن یک رقابت تسلیحاتی فراگیر می تواند توان اقتصادی این کشورها را صرف تسلیحات نظامی کند. برآورد ایالات متحده این بود که چین و روسیه با صرف زمان و هزینه بسیار بیشتری به نقطه کنونی برسند که هم اکنون رسیده اند.

سیستم نوین موشکی دو منظور

علاوه بر این روس‌تک به تازگی از برنامه ریزی خود برای توسعه یک سیستم موشکی هدایت شونده ضدتانک خبر داده است که این قابلیت را دارد که علیه هواپیماهای بدون سرنشین نیز به کار برده شود. جالب اینجاست که تاکنون هیچ سیستم هدایت شونده موشکی وجود ندارد که این دو منظور را انجام دهد.

به نوشته مقامات این شرکت، سلاح جدید یک موشک اندازه تخصصی ضدتانک نیست بلکه اهداف چندمنظوره تدافعی و تهاجمی را دنبال می کند که قادر است علیه هر دو هدف سنتی و امروزین موثر باشد.

این سیستم موشکی مجهز به فناوری جستجوگر حرارتی و نوری برای هر نوع تهدیدی است. این محصول که هنوز به بازار عرضه نشده است، فعلا نامی ندارد.

جالب اینجاست که به تازگی وزارت دفاع روسیه توافقنامه ای را با دولت میانمار برای تحویل برخی تسلیحات موشکی ضدهوایی و اتوماتیک امضا کرده که قابلیت استفاده علیه هواپیما، هلی کوپتر، موشک بالستیک و کروز را دارند. میانمار همچنین از روسیه هواپیمای بدون سرنشین و ایستگاه راداری دریافت خواهد کرد.

پایان/

۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۱:۵۵
کد خبر: 8626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 6 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • علی اصغر از تهران IR ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۵
      0 2
      هواپیمای خوبی است ولی در مورد رادار گریزی آن صحبتی نشده است فعلا F37 از نظر رادار گریزی حرف اول را میزند