تهران - تحریریه - هدایت ا.. آقایی از اعضای برجسته حزب کارگزاران سازندگی و سایر چهره های این حزب که مالک اصلی دولت حسن روحانی محسوب می شوند سیاست تطهیر دولت اعتدال را آغاز کرده اند.
به گزارش تحریریه، هدایتا... آقایی فعال سیاسی از حزب کارگزاران سازندگی در یادداشتی به پروژه تطهیر دولت حسن روحانی پیوست و نوشت: دولت آقای روحانی با تمام ضعفهایی که در ابعاد مدیریتی و... داشت هفتاد درصد ناتوانی این دولت از بیرون بوده و به عبارتی این ناتوانیها به دولت تحمیل شده است. بههرحال اعمال تحریمهای بینالمللی اقتصاد کشور را فلج کرد... اینکه گروههای سیاسی دوباره بخواهند بحث مردم و مشکلاتشان را مطرح کنند و مردم را به پای صندوقهای رای بکشند اما پس از انتخاب نتوانند در مورد مسائلی همچون تحریمها، مسائل منطقهای و... تصمیمگیری کنند اساسا بهتر است کنار بکشند و کارهای نمایشی را کنار بگذارند. چرا که نه میتوانند در سرنوشت مردم تاثیرگذار ظاهر شوند و نه اینکه بهطور واقعی مطالبات مردم را پیگیری کنند. پس بهتر است کنارهگیری کنند تا مردم واقعا بفهمند چه کسی پاسخگوی آنها است...
هدایت ا.. آقایی در پایان می نویسد: از این جهت گفته میشود که بهتر است انتخابات ریاستجمهوری را نیز مانند مجلس ببینیم تا یک نفر انتخاب شود!
سخنان آقایی و سایر چهره های برجسته جریان اصلاحات با مرکزیت حزب کارگزاران سازندگی نشان می دهد که در یک طراحی پیچیده به دنبال سناریویی با دو هدف هستند.
هدف کوتاه مدت سلب مسئولیت از خود و انداختن مشکلات به گردن سوم شخص غایب، و دوم؛ برنامه ریزی برای اینده با تثبیت کارنامه سفیدسازی شده است.
حزب کارگزاران که گاهی بر 80 درصد اقتصاد کشور مسلط است، مدعی می شود دولت مسئول 70 درصد از مشکلات اقتصادی کشور نیست!
دولت حسن روحانی با پرچم اصلاحات و با مدیریت پنهان حزب کارگزاران سازندگی کارنامه ای به بار آورده که امکان هیچگونه دفاعی از آن وجود ندارد و تنها می توان مشکلات را به جای دیگری حواله داد.
سیاستی که همسر سابق هنگامه شهیدی و سایر چهره های امنیتی-سیاسی، اقتصادی حزب کارگزاران در پیش گرفته اند نشان می دهد که مالک واقعی دولت روحانی این جریان بوده و چهره های اصلاح طلب صرفا ویترین کار را تشکیل داده اند.
سلطه بر نظام بانکی، سلطه بر نفت و صنایع مرتبط و سلطه بر معدن تنها بخشی از حوزه های عملکردی این جریان بوده و در هفت سال از دوران 8 ساله حاکمیت بر قوه مجریه؛ مجلس را همراه داشته اند.
طبیعی است که با این واقعیات روشن نتوانند وارد مباحث مربوط به کارآمدی شده و سیاست فرافکنی را در پیش بگیرند.
پایان/
نظر شما