درماندگی آمریکا و اسراییل در مقابل رزمندگان یمنی

رسانه های آمریکایی گزارش داده اند که آمریکا قصد دارد «یگان عملیات مشترک۱۵۳» را در دریای سرخ و خلیج عدن در مقابل حملات رزمندگان یمنی گسترش دهد و به زعم خود از کشتی های رژیم صهیونیستی که برای رسیدن به سرزمین های اشغالی از این آبراهه عبور می کنند، محفاظت نماید.

به گزارش تحریریه، در جنگ غزه، رژیم صهیونیستی با هیچ دولتی طرف نشد، بلکه چهار گروه مقاومت فلسطین، حزب الله لبنان، مقاومت یمن و گروه های مقاومت عراق البته آنهم به طور محدود وارد نبرد با ارتش رژیم صهیونیستی شدند و توانستند به دستاوردهای بزرگی دست یابند، دستاوردهایی که هرگز از خاطر سران تل آویو پاک نخواهد شد.

در بین گروه های مقاومت، اقدام رزمندگان یمنی با توجه به بُعد مسافت بیش از ۱۵۰۰ کیلومتری با سرزمین های اشغالی با شلیک چندین موشک دوربرد و اعزام تعداد زیادی پهپاد انتحاری به بندر "ایلات" در جنوب و بندر حیفا در شمال سرزمین های اشغالی برای نابودی زیرساخت های این دو بندر، آزادی خواهان جهان را به تحسین وا داشت.

یکی دیگر از اقدامات کم نظیر رزمندگان یمنی در حمایت از مقاومت فلسطین توقیف کشتی «گلکسی لیدر» متعلق به رژیم صهیونیستی که حامل پنج هزار دستگاه خودروی برقی در روز یک شنبه (۲۸ آبانماه) در دریای سرخ با ۵۲ خدمه و سرنشین بود.

رزمندگان یمنی همچنین در چند روز اخیر نیز به چند کشتی دیگر صهیونیست ها و یک کشتی جنگی آمریکا در دریای سرخ حمله کرده و این آبراهه را برای رژیم صهیونیستی کاملا ناامن کرده اند، به حدی که سران تل آویو رسما از آمریکا، آلمان و فرانسه برای در امان ماندن کشتی های خود درخواست کمک کرده اند.

رزمندگان یمنی در حالی به کمک مقاومت و مردم غزه شتافتند که خود از فروردین سال ۱۳۹۴ درگیر نبرد با جبهه غربی – عربی به سرکردگی سعودی هستند و این مساله خود نشان داد که مردم و رزمندگان یمن چقدر از خود گذشته و پایبند به آرمان های فلسطین و در عین حال آماده مقابله با متجاوزان هستند.

آخرین شکار رزمندگان یمنی، هدف قرار دادن نفتکش نروژی «استریندا» در بامداد سه شنبه (دیروز) بود؛ این کشتی بار نفتی برای رژیم صهیونیستی حمل می کرد که پس از بی توجهی به هشدار ارتش و رزمندگان یمن با موشک دریایی مناسب هدف یمنی ها قرار گرفت.

درماندگی آمریکا و اسراییل در مقابل رزمندگان یمنی

تلاش آمریکا برای جلوگیری از شکست رژیم صهیونیستی

اقدامات حزب الله لبنان و گروه های مقاومت عراق علیه مواضع صهیونیست ها و آمریکایی ها در منطقه و به ویژه رزمندگان یمنی در دریای سرخ در کنار مقاومت فلسطین، باعث شده تا واشنگتن برای جلوگیری از شکست رژیم صهیونیستی دست به دامن کشورهای جهان شود و به دنبال ایجاد ائتلاف باصطلاح بین المللی در منطقه شود که با دست رد بسیاری از کشورها مواجه شده است.

تل آویو نیز با درخواست کمک از آمریکا، فرانسه و آلمان برای حضور نظامی در دریای سرخ، به دنبال آن است که آبراهه دریای سرخ را برای کشتی های رژیم صهیونیستی و یا کشتی هایی که محموله های این رژیم را حمل می کنند، از دست موشک ها و پهپادهای یمنی خلاصی پیدا کند.

هم اکنون چند ناوچه آمریکا و فرانسه در دریای سرخ برای حمایت از رژیم صهیونیستی حضور دارند که البته نتوانسته اند کاری از پیش ببرند.

روزنامه واشنگتن پست در گزارشی در همین رابطه نوشت: آمریکا برای جلوگیری از گسترش جنگ اسراییل علیه نوار غزه در منطقه، یگان نظامی چندملیتی در دریای سرخ را گسترش می‌دهد که هدف از این اقدام جلوگیری از حملات به کشتی‌های تجاری است که از نزدیکی یمن عبور می‌کنند.

ادعا شده که این یگان یک واحد نظامی چندملیتی و بخشی از «نیروهای مشترک دریایی» با حضور ۳۹ کشور است که در مقر آن در بحرین قرار دارد.

ریاست این یگان در حال حاضر در دست آمریکاست و گزارش‌های اقدامات خود را به «برد کوپر» فرمانده ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین ارائه می‌کند.

یک مقام دفاعی آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، در این زمینه به واشنگتن پست گفته که گفت ‌وگوها درباره گسترش این یگان جریان دارد، اما با توجه به اینکه این مذاکرات فعلا در مورد نحوه مشارکت کشورها در این یگان است، جدول زمانی روشنی درباره گسترش آن وجود ندارد.

به نوشته واشنگتن پست، کاخ سفید می‌گوید که پس از حملات موشکی و پهپادی یمنی‌ها به چند کشتی (رژیم صهیونیستی) در هفته‌های اخیر، گسترش این یگان یک «پاسخ طبیعی» است.

این روزنامه افزود: اقداماتی مانند حمله نظامی یا گنجاندن انصارالله یمن در فهرست تروریستی می‌تواند تلاش‌های سازمان ملل، آمریکا و دیگران برای پایان دادن به مناقشه داخلی فاجعه‌بار در یمن را پیچیده‌تر کند.

درماندگی آمریکا و اسراییل در مقابل رزمندگان یمنی

دست خالی تل آویو و واشنگتن در برابر رزمندگان یمنی

اقدامات پی در پی رزمندگان و ارتش یمن در دریای سرخ و هدف قرار دادن بندر ایلات و بسته شدن این بندر به همراه خسارت های زیاد وارده به اقتصاد و آبروی رژیم صهیونیستی نشان داده که گزینه‌های تل‌آویو در برابر تهدیدات ارتش و رزمندگان یمن صفر است و نشانه اصلی آن درخواست های پی در پی مقامات تل آویو از آمریکا و کشورهای غربی برای خلاصی از این موضوع و از آن مهم تر درخواست واشنگتن برای همراهی کشورهای جهان در ایجاد یک ائتلاف برای مقابله با مقاومت یمن نشان از استیصال سران اسراییل و آمریکا دارد.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص در این زمینه نوشته است: «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسراییل (رژیم صهیویستی) تهدید کرده، در صورتی که آمریکا و کشورهای غربی اقدامی علیه ارتش یمن و انصارالله در صنعا انجام ندهند، به اقدام نظامی روی خواهد آورد.

رای الیوم در پاسخ به این تهدید می نویسد: با وجود تهدید رژیم صهیونیستی علیه یمن، کارشناسان بر این باورند که گزینه های تل آویو در برابر نیروهای مسلح یمن و انصارالله صفر است و تل آویو به آمریکا و کشورهای غربی به شکل کامل تکیه دارد که یک نمونه آن، استقرار سامانه های پدافند هوایی آمریکا در دریای سرخ یا در کشورهای عربی برای رهگیری موشک ها و پهپادهای یمنی علیه ایلات در جنوب فلسطین اشغالی وابسته است.

این رسانه با اشاره به تهدید نیروهای مسلح یمن علیه رژیم صهیونیستی افزود: تهدید یمن مجددا بحث درباره پروژه کریدور اقتصادی هند و خاورمیانه را که شامل عربستان و رژیم صهیونیستی است و برای اولین بار از سوی «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا مطرح شد، سرِ زبان‌ها انداخته است؛ اما این پروژه راهکار اورژانسی برای تل آویو و شرکت‌های تجاری آن نخواهد بود، زیرا این پروژه به مدت زمانی برای اجرا نیاز دارد؛ همچنین موانعی پیش روی آن است که به زودی محقق نخواهد شد یا شاید اصلا عملی نشود.

این رسانه عرب زبان به تلاش‌های آمریکا برای تشکیل ائتلاف نظامی با مشارکت برخی متحدانش برای حمایت از آبراه ها و تامین عبور کشتی ها در دریای سرخ با چاشنی تهدید آشکار علیه یمن پرداخت و ادامه داد: جالب است که عربستان به عنوان متحد آمریکا در منطقه و کشوری که هشت سال جنگ علیه یمن را به راه انداخت، از واشنگتن خواسته که در قبال هرگونه برخورد یا رویایی نظامی با انصارالله یا ارتش یمن دست نگه دارد. به نظر می‌رسد که ریاض مایل به بازگشت جنگ در یمن نیست، وانگهی از تاثیرات درگیری نظامی آمریکایی یا اسرائیلی علیه یمن بر عربستان و پروژه های آتی ولیعهد سعودی در عربستان، بیمناک است.

رای الیوم اضافه کرد: تل آویو و واشنگتن انتظار دارند که جسارت یمن در حمایت از مقاومت فلسطین در غزه منجر به رقابت جنبش‌های مقاومت در عراق، سوریه و لبنان برای رقابت با یمنی‌ها و الگوبرداری از آنها در تشدید اقدامات نظامی خود در سطح گسترده و جسورانه‌تر شود و یمنی ها الگویی از درگیری و نبرد شوند. مقامات رژیم صهیونیستی بر این باورند که تردید در مجازات ارتش یمن، درب‌های اقدامات انتقام جویانه علیه این رژیم به سبب حمله به غزه را خواهد گشود.

این رسانه افزود: نکته مهم دیگر، افزایش پایگاه مردمی انصارالله و ارتش یمن در جهان عرب و اسلام است که مروری به واکنش ها در شبکه های اجتماعی گویای آن است. این فعالان و کاربران شبکه های اجتماعی به تحسین اقدامات ارتش یمن پرداخته و آن را نشانه اعتبار بالای گفتمان سیاسی حامی فلسطین و قدس نزد رهبران انصارالله یمن دانسته که در عمل و به شکل فعال از غزه حمایت می‌کنند، آنهم در مقایسه با رژیم های عربی که از وارد کردن یک کیسه آرد یا یک لیتر سوخت از طریق گذرگاه رفح ناتوان هستند و این مقایسه رژیم های عربی را نزد مردم خود، سخت در تنگنا قرار می‌دهد. افکار عمومی جهان عرب شاهد هستند که یمن به عنوان فقیرترین کشور عربی و به تنهایی، محاصره دریایی بر رژیم صهیونیستی اعمال کرده است، تحولی که در تاریخ نبرد بیش از ۷۵ ساله اعراب با رژیم صهیونیستی سابقه ندارد.

درماندگی آمریکا و اسراییل در مقابل رزمندگان یمنی

ضربه به اقتصاد اسراییل با تعطیلی بندر ایلات

طی چند روز گذشته، رسانه‌های «اسرائیلی» و خبرگزاری‌های خارجی گزارش‌های زیادی درباره تاثیرات عملیات نظامی نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ بر اقتصاد رژیم صهیونیستی منتشر و عملیات نظامی نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ را «ضربه‌ای به تجارت بین رژیم اسرائیل و کشورهای آسیایی توصیف کرده‌اند.

این رسانه ها به نقل از مقامات و واسطه های بخش کشتیرانی تاکید کرده اند که این موضوع شرکت‌های کشتیرانی مرتبط با دشمن صهیونیستی را در معرض خطر قرارداده و این شرکت ها از همکاری با شرکت های صهیونیستی اجتناب می‌کنند.

تعطیلی بندر ایلات ضربه سنگینی به اقتصاد رژیم صهیونیستی وارد کرده که یک نمونه آن زمان رسیدن کشتی هایی می باشد که پیش از این برای طی مسافت جنوب شرق آسیا به سرزمین های اشغالی ۳۰ روز زمان می برد، اما هم اکنون این کشتی ها با طی مسیر ۶۵ روزه و دور زدن آفریقا به بندر حیفا آنهم با دو یا سه برابر هزینه بیمه می رسند.

مدیر بندر ایلات درخصوص ضربه رزمندگان یمنی به این بندر می گوید: اقدامات نیروی دریایی یمن در جلوگیری از عبور و مرور کشتی‌ها به طرف اسراییل (سرزمین‌های اشغالی فلسطین) موجب از دست رفتن ۸۵ درصد درآمدهای این بندر شده است.

وی اعتراف کرده که تهدیدات نیروی دریایی یمن مانع ورود کشتی‌های حامل ۱۴ هزار خودرو به این بندر شده است. ۸۵ درصد درآمد ما از واردات خودرو است و تهدیدات نیروی دریایی یمن مانع این درآمدها شده است.

باید گفت، هرچند دنیای استکبار از ۱۵ مهرماه به کمک رژیم صهیونیستی برای کشتار مردم غزه شتافته اند، ولی اقدام گروه های مقاومت اسلامی منطقه به ویژه حزب الله، گروه های عراقی و ارتش و رزمندگان انصارالله یمن علیه رژیم صهیونیستی برای توقف جنایات صهیونیست ها در طول ۷۵ سال گذشته بی نظیر بوده و رزمندگان و مردم غزه با دل گرمی به مقاومت در مقابل بمباران های بی وقفه رژیم صهیونیستی ادامه می دهند.

منبع: ایرنا

پایان/

۲۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰
کد خبر: 28337

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 9 =