به گزارش تحریریه، مرور ساده ادبیات استفاده شده به وسیله روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران تحت مدیریت امیرحسین قاضی زاده هاشمی نشان می دهد که باید به ریاست محترم جمهوری برخی مسائل را یادآوری کرد، تا به مدیران خود نوع برخورد با مردم و رسانه ها را گوشزد کند.
پس از انتشار خبری در بررسی های رسانه ای تحریریه که با عنوان ناکامی قاضی زاده هاشمی در بنیاد شهید و کامیابی در مسکو! که به بررسی مدیریت ضعیف، شعاری و زیانبار کاندیدای پرادعای ریاست جمهوری سیزدهم که می خواست 3 روزه بورس را اصلاح کند، و شایعه رفتن وی به سفارت در مسکو پرداخته بود، پایگاه رسمی بنیاد شهید و امور ایثارگران در گزارشی با عنوان شایعه پراکنی مجدد باج نیوزها و تیری که به سنگ میخورد! تلاش کرد با ادبیاتی سخیف با مطالب فنی و تخصصی تحریریه برخورد کند و تهدید در ادبیات رسانه بنیاد شهید وجود دارد که مصداق تشویش اذهان عمومی است.
در مطلب سایت ایثار آمده است: آنچه مسلم است بنیاد شهید و امور ایثارگران در دوره جدید مدیریت، توجهی به خواستههای این «باج نیوزها» نخواهد کرد و البته این نوع اقدامات و شایعهپراکنیهای بیارزش را حاصل رویکرد صحیح خود در مبارزه و پیگیری فسادها و سوء استفادههای گذشته در اموال ایثارگران و به خطر افتادن منافع نامشروع برخی افراد در سازمانهای وابسته میداند که مؤثر نیز نخواهد بود. با توجه به اینکه ظاهراً توصیههای مکرر بنیاد شهید و امور ایثارگران به این شایعهپراکنان برای حفظ آرامش جامعه ایثارگری مؤثر نبوده است، مسئولان این «باج نیوزها» در مراجع قضایی پاسخگوی انتشار اخبار کذب و تشویش اذهان ایثارگران عزیز خواهند بود.
استفاده از اصطلاح سخیف"باج نیوز" توسط روابط عمومی سایت رسمی بنیاد شهید که وارث فرهنگ شهادت و ادبیات دفاع مقدس باید باشد نشان می دهد که فضای تعامل بنیاد شهید در دوران قاضی زاده با رسانه ها از چه منطقی پیروی می کند، و میز سیاسی تحریریه به طور قاطع تاکید می کند که تاکنون کوچکترین ارتباط و تعاملی با هیچ یک از بخش های بنیاد شهید نداشته و حتی برای تعامل نیز تلاش نکرده است و به طور قاطع ترجیح می دهد که مسائل به طور شفاف و علنی و در پیشگاه ملت ایران پیگیری شود.
نکته دیگر اینکه، از زمان روی کار آمدن قاضی زاده هاشمی که بدون سابقه مشخص و با مدرک پزشکی در ریاست بنیاد شهید جا خوش کرده، شاهد تعمیق بحران در مجموعه های اقتصادی این معاونت مهم ریاست جمهوری هستیم و هیچ اقدام متفاوتی از گذشته برای خدمت رسانی به خانواده شهدا و امور ایثارگران انجام نشده است.
قاضی زاده هاشمی که در دولت مردمی آیت الله رئیسی سمت مهمی دارد، باید پاسخ دهد:
- چرا در دوره ایشان قیمت سهام ثشاهد که بخش زیادی از خانواده شهدا سهامدار آن هستند از 1787 تومان به 968 تومان رسیده و باعث نابودی بیشتر دارایی فرزندان شهدا شده است؟
- صعود قیمت سهام ثشاهد تا مرز 9 هزار تومان و سپس سقوط تا حدود 700 تومان این ابهام را ایجاد کرده که برخی مدیران وقت ثشاهد در این بازارسازی نقش داشته اند. آیا قاضی زاده دستور رسیدگی داده است یا خیر؟ اگر نه؛ به چه دلیل ترک فعل صورت گرفته و اگر بله، نتیجه این تحقیقات چه بوده است؟
- ارسلان فتحی پور مدیرعامل سابق ثشاهد از طرح صدها پرونده قضائی خبر داده بود. نتیجه این پیگیری های حقوقی به کجا انجامیده؟ آیا در دوره قاضی زاده مسکوت گذاشته شده است؟
- بانک دی که در دوره گذشته در معرض بحران شدید و ورشکستگی بود، آیا با وضعیت جدیدی روبرو است و یا اینکه توسط بانک مرکزی به عنوان نخستین بانک ورشکسته ایرانی منحل می شود؟
- تکلیف شرکت خوراک دام پارس که در 56 سال گذشته افزایش سرمایه نداشته است و به همین دلیل قیمت سهم آن از 59 هزار تومان تا حدود 7 هزار تومان کاهش یافت، چه شد؟ و آیا این سهم با فعالیت در حوزه راهبردی و مهم خوراک دام همچنان سوژه طنز فعالان بازار سرمایه باقی می ماند و قرار است تا قرن بعد افزایش سرمایه ندهد؟
- چرا حق مسلم خانواده شهدا برای پرداخت معوقات به روز و نه با قیمت اسمی چندین سال قبل که زیان سنگینی را به آنها وارد کرده است، اعاده نشده و در بر پاشنه گذشته می چرخد؟ آیا قاضی زاده از فتوای رهبر معظم انقلاب در این باره که در خبرگزاری تسنیم هم منتشر شد، اطلاع دارد؟
- طرح موضوع واردات 6 هزار خودرو برای جانبازان در دوره ممنوعیت واردت خودرو باعث حمله به این عزیزان در شبکه های معاند شد، آیا این واردات انجام شد و یا فقط باعث ایجاد هزینه روانی برای جانبازان سرافراز دفاع مقدس شد؟
تحریریه از هرگونه پیگیری قضائی توسط قاضی زاده؛ با هزینه شخصی ایشان و نه با هزینه خانواده شهدا زیرا مسائل به طور مشخص درباره ایشان طرح شده است؛ استقبال می کند و آماده است در پیشگاه ملت ایران و خانواده معزز شهدا در جهت روشنگری تلاش کند و تاکید دارد که استفاده از ادبیات توهین و تهدید باعث عقب نشینی از پیگیری مطالبات واقعی و برحق، نخواهد شد.
پایان/
نظر شما