به گزارش تحریریه، سهیل معمارباشی مدیر کل صنایع حمل و نقل وزارت صمت گفت: وضعیت کیفی خودروهای داخلی ما آن طور که باید نیست و باید خودرو سازان ما در حوزه کیفیت بیش از این کار کنند و به طور جدی به بحث کیفیت وارد شوند.
وی گفت: دو شرکت بزرگ خودرو سازی ما تاکنون هزاران میلیارد تومان ضرر کرده اند و همچنان در زیان هستند، واحدی که در زیان باشد نمیتواند در حوزه کیفیت و توسعه محصولات عملکرد خوبی داشته باشد.
مدیر کل صنایع حمل و نقل وزارت صمت با اشاره به تصادف زنجیرهای حادثه بهبهان و باز نشدن کیسه هوا افزود: کیسه هوا دارای جعبه سیاه است و باید این جعبههای سیاه به دقت بررسی شود و چنانچه مشکلی در کیسه هوای خودروها باشد قابل اغماض نیست، ما سالانه گزارشهایی مبنی بر بازشدن کیسه هوا در تصادفات از خودرو سازان دریافت میکنیم که این نشان میدهد ایراد کلی وجود ندارد، اما درباره حادثه بهبهان نیاز به بررسی دقیق تری داریم و چنانچه قصوری از خودرو سازان سر زده باشد حتماً تبعات آن را میپذیرند.
معمارباشی ادامه داد: در حادثه بهبهان حدود ۲۳ خودرو برای شرکت سایپا بود و ۱۵ خودرو برای شرکت ایران خودرو و ۲۱ خودروی دیگر هم از سایر شرکتها بودند، ۵۰ درصد از خودروهای این حادثه قبل از سال ۸۹ تولید شده بودند و در کل کیسه هوا نداشتند.
مدیر کل صنایع حمل و نقل وزارت صمت گفت: شرکتهای بازرسی مستقل شاخصهای کیفی خودروها را بررسی میکنند و گزارشهای نظارتی به ما ارسال میشود و ما هم گزارشها را هر سه ماه یک بار به مجلس شورای اسلامی ارسال میکنیم.
سید رضا فاطمی امین وزیرصمت در بازدید از محور تصادف بهبهان - رامهرمز بیان کرده بود: صنعت خودرو سازی داخلی در سالیان گذشته از لحاظ قیمت و کیفیت کارنامه قابل قبولی نداشته و مستلزم نظارت بیشتر بر این صنعت است.
وزیر صمت در بیان اولویت های خود در صنعت خودرو سازی تشریح کرد: اولویت های وزارت صمت در بحث صنعت خودرو سازی تاکید بر افزایش تولید و کنترل قیمت و ارتقا کیفیت خودرو های تولیدی است.
پلیس راهور ناجا نیز امروز در جوابیه ای و در واکنش به سخنان معاون کیفیت ایران خودرو تاکید کرد: مطالبه پلیس در راستای ارتقاء ایمنی وسیله نقلیه در واقع مطالبه مردم است و سازندگان این قبیل وسایل نقلیه بی کیفیت بجای توجیه و فرافکنی و عدم قبول مسئولیت در جهت رضایت مشتریان خود گام بردارند.
پایان/
نظر شما