به گزارش تحریریه، سد جیرفت که مایه بدبختی روستاییان کرمان در سه دهه اخیر بوده است پس از 30 سال باز شد! تا معلوم شود که سیاستگذاری های غلط چه بلایی بر سر مردم و اقلیم کشور و به خصوص بخش مولد اقتصاد ایران می آورد.
این سد باعث می شود تا هلیل رود که یکی از معدود رودخانه های استان کویری کرمان است در همان دهانه کوههای شمالی این استان مسدود شده و آب به هامون جازموریان نرسد که نتیجه آن بیچارگی کشاورزان و بحران ریزگردها بوده است که تا مدتها با تبلیغات ساختگی به عراق نسبت داده می شد.
این سد در بیایان با هدف ایجاد برق از آب ساخته شده که معنای ساده آن این است که در دولت هاشمی رفسنجانی برای تولید برق در میان کویر مرکزی ایران به سراغ استفاده از آب تنها رودخانه لاغر منطقه رفته اند! که همین گزاره ساده کافی است تا نشان دهد مشکلات اقلیمی ایران و پدیده نشست زمین بعد داخلی قدرتمندی دارد و در کنار دستکاری اقلیمی با فناوری هارپ(HAARP) توسط آمریکا، با استفاده از سدسازی های مخرب در حال تبدیل سرزمین تاریخی ایران به یک سرزمین خالی از سکنه است.
باز شدن دریچه های این سد پس از 30 سال که با فوران گل و لای همراه بود باعث اندوه دوستداران تمدن ایرانی شد، زیرا این سد در 30 سال گذشته برق نیز تولید نکرده و تنها باعث حبس آب در بالادست مردم کرمان شده است. اگر از آب این سد برای تولید برق استفاده شود تنها می تواند 20 روز سال برق تولید کند و اساسا رها کردن انرژی خورشیدی در کویر پرآفتاب و سدسازی با هدف استفاده از آب اندک کویر برای تولید برقی نشان می دهد که چه بلایی بر سر اقلیم ایرانی آمده است.
پایان/
نظر شما