به گزارش تحریریه، مدتی قبل تجربه چند دهه کار اطلاعاتی و امنیتی «علی ربیعی» سخنگوی دولت «حسن روحانی» را وادار کرد تا پس از انفجار در مرکز برق تاسیسات هسته ای نطنز از ساختار امنیتی و محافظتی این مجتمع بسیار مهم انتقاد کند. نکته اینجاست وی به گونه ای دو پهلو این انتقاد را مطرح کرد به گونه ای که هیچ مخاطبی دولت روحانی را در مقصر نداند.
لازم به گفتن نیست که دولت حسن روحانی یک از امنیتی ترین کابینه های طول تاریخ جمهوری اسلامی است و بسیاری از وزرا و مقامات ارشد و حتی حسن روحانی سال ها در نهادهای اطلاعاتی و امنیتی دارای سابقه و پست های حساسی بودند و همین تجربه را در دوره ۸ ساله ریاست جمهوری وی به اجرا در آوردند.
حال دست بر قضا تحولات به گونه ای رقم خورد که نمایان شود در داخل ساختار نهاد ریاست جمهوری این کابینه به شدت امنیتی، رخنه بزرگ اطلاعاتی وجود دارد که به راحتی اطلاعات را به چندین سازمان و رسانه ضدایرانی در خارج انتقال می دهد. جالب است به یکباره فایل صوتی مصاحبه پرحاشیه و تابو شکن «محمد جواد ظریف» در زمینه موانع حوزه سیاست خارجی دولت یازدهم و دوازدهم سراز شبکه های ضد ایرانی لندن نشین در می آورد و انواع هجمه ها علیه جمهوری اسلامی به راه می افتد. البته از آنجاکه این فایل به صورت تقریبا همزمان به چند شبکه و رسانه داده شد لذا باید از شبکه اینترنت برای انتقال آن استفاده شده باشد و اگر اراده ای وجود داشته باشد برای ساختارهای اطلاعاتی پیداکردن منبع افشای خبر کار چندان سختی نیست.
در این یادداشت کوتاه به مفاد و صحت یا اهداف سیاسی انتخاباتی سخنان وزیر امور خارجه نمی پردازیم روی سخن با جناب ربیعی است. شما که دارای تجربیات فراوانی هستید و به درستی شکاف امنیتی در نطنز را تشخیص دادید و به گونه ای دو پهلو سخن گفتید تا مردم همه نهادهای اطلاعاتی دولتی و غیردولتی را مقصر انفجار بداند، بهتر نیست اندکی هم به اطراف خود توجه داشته باشید و ترتیبی اتخاذ می کردید تا از فایل سه ساعته بسیار مهم و به شدت محرمانه نهاد ریاست جمهوی مراقبت بیشتری به عمل بیاید.
بیائید خوش بین باشیم و قبول نکنیم که افشای این فایل صوتی پروژه تاریخ شفاهی سعید لیلاز عامدانه از سوی کابینه و با اطلاع جناب ربیعی صورت گرفته است. اگر ایشان و دیگر دوستان ژانرالشان از این گاف بزرگ امنیتی و اطلاعات اطلاع نداشتند که باید گفت این آقایان درس خود را خوب یاد نگرفته اند و مردم و نظام چند دهه پر از سوراخ امنیتی را پشت سر گذرانده اند.
این دوستان که از قضا از اعتماد به نفس بالایی برخوردار هستند حتی نتوانستند اندرونی کابینه را امن و پاک نگاه دارند چگونه در مورد نطنز که مشخص است حفاظت از آن برعهده سازمان های زیر مجموعه دولت است اظهارنظر جهت دار انجام می دهند. اینجا باید این ضرب المثل را به آقای ربیعی متذکر شویم که آب در کوزه است، شما گرد جهان را جستجو نکن.
لطفا شما تا نطنز دنبال جاسوس نرو؛ همین پاستور را دریاب و مواظب بقیه نوارهای مهمتر تاریخ شفاهی باش.
پایان/
نظر شما