به گزارش تحریریه، تارنمای شبکه خبری «بلومبرگ» گزارش داد که پیمانکاران دفاعی آلمان در میانه نظامی گری دوباره در جهان به دلیل درگیری در اوکراین از سفارشات عقب افتاده و سودهای فزاینده نهایت بهره را می برند.
این رسانه مطرح آمریکایی به نقل از موسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم (SIPRI) عنوان داشت که آلمان در سال گذشته پس از ایالات متحده، فرانسه، روسیه، چین و ایتالیا در رتبه ششم بزرگترین صادرکنندگان تسلیحات در جهان قرار گرفت.
در حالی که ارقام نهایی هنوز اعلام نشده اند اما گزارش ها تصریح دارند که برلین صادرات تسلیحاتی در مجموع بیش از ۸.۳۵ میلیارد یورو (۹.۱۳ میلیارد دلار) را در سال گذشته تایید کرده است که این میزان دومین رقم بالا در تاریخ این کشور به شمار می رود. بالاترین رکورد صادرات تسلیحات آلمان به میزان ۹.۳۵ میلیارد یورو در سال ۲۰۲۱ به ثبت رسید.
طبق گزارش ها، بزرگترین سفارش آلمان در سال ۲۰۲۲ به فروش سه زیردریایی ساخت شرکت Thyssenkrupp Marine Systems مربوط بود که توسط اسرائیل داده شد و هر کدام به قیمت یک میلیارد یورو ارزش داشت.
«راینمتال» یک تولیدکننده تسلیحات مستقر در دوسلدورف، بزرگترین پیمانکار دفاعی کشور است که درآمد بیسابقه ۶.۴ میلیارد یورویی را برای سال ۲۰۲۲ گزارش کرد که ۲۷ درصد نسبت به سال ۲۰۲۱ افزایش داشت، این شرکت اکنون با چالش حجم بالای خریدها و عقب ماندگی سفارش ها روبرو است و به همین دلیل در حال نصب خط مونتاژ مهمات جدید با به ارزش ۱۰ ها میلیون یورو است که دلیل آن تقاضای فزاینده است.
«هنسولدت» شرکت تخصصی در زمینه ساخت رادار با کارایی بالا، در ماه فوریه از ثبت سفارشات عقب افتاده ۵.۴ میلیارد یورویی خبر داد و گفت که عملیات نظامی روسیه در اوکراین نیاز به یک صنعت دفاعی کارآمد را در کانون توجه سیاسی و اجتماعی قرار داده است.
تحلیلگران به طرز شگفت انگیزی افزایش صادرات تسلیحات آلمان را با درگیری در اوکراین مرتبط می دانند. بر اساس گزارش ها، کی یف در سال گذشته با خرید تجهیزات و ماشین آلات دفاعی به ارزش ۲.۲۴ میلیارد یورو از این کشور، بزرگترین دریافت کننده تسلیحات از آلمان بوده است.
با این حال، تحویل تسلیحات آلمان به اوکراین محدود نمی شود، هلند با ۱.۸۳ میلیارد یورو در رتبه دوم قرار دارد و پس از آن ایالات متحده، بریتانیا و مجارستان قرار دارند.
پایان/
نظر شما