به گزارش تحریریه، سال 2022 روزهایی طلایی را برای زنبورهای بنتلی رقم زد و این خودروساز توانست به رکورد تولید 1 هزار شیشه عسل در مرکز تحقیقاتی خود برسد. بنتلی این مرکز را به عنوان بخشی از برنامه پایدار خود برای ترویج تنوع زیستی در اطراف محوطه تحقیقاتی خود تاسیس کرده است.
زنبورهای پرنده بنتلی ابتدا یک کلنی شامل 120 هزار زنبور عسل بومی در سال 2019 بود و اکنون بیش از 600 هزار زنبور عسل در ده کنودی این شرکت فعالیت میکنند. بنتلی برای برداشت عسل و مدیریت کندوها با باکلی بیز به عنوان مسئول حفظ لامتی کلنی و تولید عسل همکاری میکند. بنتلی اطمینان حاصل میکند که در هر کدام از قالبهای لانه رنبورها قطرات عسل وجود داشته و قبل از ریختن در شیشه، امکان تخلیه و فیلتر کردن را داشته باشند.
فرایند استخراج و تصفیه عسل بنتلی با توجه به جزئی نگری و درجه یک بودن برند بنتلی و انتظارات موجود به بهترین نحوه انجام میشود. هنگامی که عسل با دقت در شیشههای ظریف بنتلی ریخته شوند؛ درب آنها بسته شده و سپس به عنوان هدیهای منحصر به فرد به بازدیدکنندگان ویژه یا مهمانان مقر بنتلی در کرو اهداء میشود.
یکی از اعضاء هیئت مدیره بنتلی در زنبورهای عسل این شرکت را کارگرانی سخت کوش نامیده که نه تنها موجب تنوع زیستی محیط میشوند؛ بلکه بهترین عسل با کیفیت جهان را تولید کرده و از همتایان خود در مرکز تعالی ما برای تولید خودرو الهام گرفتهاند.
مرکز فراوری عسل یکی از ابتکارات بنتلی برای ارتقاء و بهبود پایداری سایت کارخانه این برند است. بیش از 100 درخت در اطراف محوطه کارخانه کاشه شده و لانههای پرندگان، جعبههایی برای جوجه تیغی و… در محوطه کارخانه وجود دارد. فعالیت دیگر بنلی شامل کاشت گیاهان مختلف از جمله 5 هزار گل نرگس برای بهبود محیط زیست کارخانه است. اخیراً نیز بنتلی با یک شرکت برای بازیافت و تولید بطریهای مورد استفاده در خطوط تولید و… خود قرارداد امضاء کرده است.
در نتیجه تلاشهای بنتلی این شرکت تا پنج سال آینده عدم تولید کربن در کارخانه خود را جشن میگیرد. این شرکت تلاشهای زیست محیطی پایدار خود را به عنوان یخشی از موفقیتهای خود قلمداد میکند. با این حال تمام اقدامات زیست محیطی این شرکت انجام نشده و در حال حاضر بنتلی مشغول برنامهریزی برای بکارگیری ابتکارات جدیدی برای بهبود بیشتر تاثیرات زیست محیطی خود بوده و بدنبال کسب اطمینان از فعالیتهای خود و انتقال اصول پایدار محیط زیستی به خطوط تولید به عنوان بخشی از جاهطلبیهای خود است.
منبع: برنا
پایان/
نظر شما