به گزارش تحریریه خداداد واحدی با اشاره به هفته پژوهش و فناوری، اظهار کرد: با توجه به اولویت های پژوهش و فناوری ستاد مرکزی دانشگاه علمی کاربردی در زمینه توسعه اشتغال، توانمندسازی بنیادهای انسانی فعال در حوزه پژوهش و فناوری و معرفی دستاوردهای مراکز علمی کاربردی با هدف تجاری سازی و شناخت بازار تدوین و اجرایی شده است.
وی برگزاری هفته پژوهش و فناوری در کشور را فرصتی مناسب برای توسعه هرچه بیشتر فناوری و زمینه ساز معرفی فناوران به بازار کار دانست که می توان این فرصت را در سراسر سال ایجاد و با برگزاری جشنواره های تخصصی این فرهنگ را گسترش داد.
وی افزود: اولویت های پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی که از سوی معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شده است شامل؛ راهاندازی و توسعه کسب و کار، تجاریسازی و بازاریابی، قراردادهای تجاری، اشتغال و کارآفرینی، برندینگ محصولات، مالکیت فکری و ارزیابی اختراعات، تسهیلات صندوقهای اشتغال و کارآفرینی، کسب و کارهای دانشبنیان و صنایع خلاق از جمله محورهای تعیین شده برای ارائه خدمات مشاورهای دانشگاه جامع علمی کاربردی است. از دیگر موارد می توان به راهاندازی کلینیکهای مشاوره اشتغال و توسعه کسب و کار با حمایت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اشاره کرد.
رییس دانشگاه جامع علمی- کاربردی تهران شرق، رویکرد جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را در توسعه فناوری و اشتغالزایی دانش بنیان را بسیار بجا و موثر دانست و گفت: طی سالهای اخیر رویدادهای استارتاپی تخصصی زیادی در مراکز نوآوری برگزار شده که به معرفی افراد صاحب ایده به پرورش ایده و معرفی آنها به بازار با تجاری سازی در بازار کارآفرینی و اشتغالزایی منتج شده است.
وی ابراز امیدواری کرد با رویکرد جدید دانشگاه در عرصه پژوهش و فناوری که در توسعه های شغلی با نگاه به شعار سال همخوانی دارد انشالله هرچه بیشتر شاهد توسعه تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین باشیم.
پایان/
نظر شما