به گزارش تحریریه، "خلیل عوضزاده" اظهار داشت: نصب این تعداد نیروگاه خورشیدی، نیازمند همکاری همگانی است که با توجه به اهمیت این موضوع، سازمانهای همکار درخصوص حمایت از اجرای این طرح اعلام آمادگی کردهاند.
عوض زاده با بیان اینکه این تعداد نیروگاه طبق مصوبه صورتجلسه رئیس سازمان ساتبا و استانداری این استان انجام خواهد شد، گفت: برآورد مالی برای اجرای هر واحد نیروگاهی، حدود ۱۲۰ میلیون تومان است که از محل اعتبار نهادهای حمایتی کمیته امداد (ره)، بهزیستی و جهاد کشاورزی تامین میشود.
وی به موفقیت این طرح در روستای ملاعلی شهرستان هیرمند اشاره کرد و افزود: مبلغ اولین دوره قرائت، ۱۰۰ واحد فعال نیروگاهی در این روستا به ازای هر واحد حدود ۲۸ میلیون ریال بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان تصریح کرد: توسعه انرژیهای تجدیدپذیر امروز یکی از ضروریترین نیازهای کشور بوده که در دولت سیزدهم به عنوان یکی از برنامههای محوری افزایش ظرفیت تولید برق کشور مورد تاکید است.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان طبق گفته کارشناسان حوزه انرژیهای تجدیدپذیر از جهت ساعتهای آفتابی، درجه حرارت منطقه و وزش باد از استعدادهای کشور در حوزه استفاده از انرژیهای پاک است.
عوض زاده خاطرنشانکرد: صادارت انرژی به استانهای همجوار و کشورهای افغانستان و پاکستان به غیر از دوره پیک و فصلهای پرمصرف سال، از جذابیتهای این بخش برای سرمایهگذاران است.
منبع: ایلنا
پایان/
نظر شما