به گزارش تحریریه، علی صالح آبادی رئیس کل بانک مرکزی که تورم را به حال خود رها و دولت را به وضع آشفته ای دچار کرده است، گویی اولویت دیگری ندارد و هدف خود را ایجاد "رمزریال" تعریف کرده است.
علی صالحآبادی رئیس کل بانک مرکزی به تسنیم گفت:
- رمزریال بهجای همین اسکناسی که مردم در دست دارند، خواهد بود و فرد بهجای اینکه اسکناس داشته باشد رمزریال دارد؛ به آن مفهوم جهانی(رمزارز) نخواهد بود و ریالهای اسکناس جای خود را به رمزریال میدهند.
- با تکمیل زیرساختهای لازم انشاالله از شهریورماه عملیاتی خواهد شد و قبل از اجرا نیز حتما بهمیزان کافی آموزشها و اطلاعرسانیها انجام میشود تا مردم با سازوکار آن آشنا بشوند و در جریان ماجرا قرار بگیرند؛ ضمنا ابتدا بهصورت آزمایشی از یکی از مناطق آغاز میشود و بعد به سراسر کشور تسری خواهد یافت.
- این مسئله در اختیار آقای دکتر رضایی معاون اقتصادی رئیسجمهور است که در اینباره در حال بررسی هستند تا در سطح دولت تصمیمگیری بشود.
اینکه در اوج هرج و مرج در نظام بانکی کشور که باعث شده است ضریب فزاینده خلق پول به فراتر از 8 برسد و بانک ها روزانه نزدیک به 4 هزار میلیارد تومان پول بدکیفیت خلق کنند و تمام ریسک را به سمت مردم حواله دهند، علی صالح آبادی به دنبال ایجاد رمزریال و محو کردن اسکناس های در دست مردم است که باعث می شود حداقل آزادی های فردی به صورت داشتن وجه نقد هم محو شده و افسار ملت به دست بانک ها بیفتد، است، نشان می دهد که بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از منطق خدمت به اقتصاد ملی پیروی نمی کند و مسائل دیگری را دنبال می کند.
کارت های بانکی در دست مردم تمام خدمات پول اعتباری را ارائه می دهد و طراحان جهانی رمزریال به دنبال از بین بردن توان اعمال قدرت مردم بر دارایی های خود هستند تا همه چیز به رایانه های مرکزی بانک ها سپرده شده و در صورت یک قطعی ساده عمدی یا اتفاقی، کسی مالک چیزی نباشد و پول نقد در اختیار نداشته باشد.
ظاهرا این نوع محو کردن پول مشهود، قسمتی از برنامه های سند 2030 است که رهبر معظم انقلاب قاطعانه اجرای آنرا ممنوع کرده اند، و اصرار دولت سیزدهم برای اجرای آن خارج از منطق حکمرانی است.
پایان/
نظر شما