به گزارش تحریریه، روزنامه الکترونیکی «رای الیوم» در گزارش خود درباره سفر اخیر «صدام حفتر» فرزند «خلیفه حفتر» فرمانده ارتش ملی لیبی به سرزمین های اشغال شده نوشت، رسانه های اسرائیل فاش کردند صدام حفتر پسر خلیفه حفتر با یک هواپیمای «فالکن» از دبی وارد فرودگاه «بن گوریون» شد. خلیفه حفتر با حمایت دستگاه اطلاعات مرکزی آمریکا «سی آی ای» پایگاه هایی را برای آموزش نیروهای خود در ایالت ویرجینیا ایجاد کرد تا نظام «معمر قذافی» را سرنگون سازد. اکنون صدام حفتر به عنوان معاون خلیفه حفتر در ارتش ملی لیبی همان شیوه پدرش را ادامه می دهد. او به طور مستقیم از حمایت رژیم اشغالگر اسرائیل برخوردار است.
روزنامه عبری زبان «ها آرتص» فاش کرده است که صدام حفتر از مسوولان اسرائیلی در تل آیو خواسته است که از خلیفه حفتر در انتخابات ریاست جمهوری آینده لیبی که قرار است در ماه دسامبر آینده در این کشور برگزار شود حمایت سیاسی و نظامی به عمل آورند. در مقابل حفتر هم در صورت پیروزی در این انتخابات، اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت و با اسرائیل روابط سیاسی برقرار خواهد کرد.
برپایه گزارش روزنامه رای الیوم، گزارش های اطلاعاتی نشان می دهد که رژیم اسرائیل با هماهنگی فرانسه و آمریکا از طریق ناتو در لیبی دخالت کردند و در سرنگونی نظام معمر القذافی نقش داشتند. «برنارد هنری لوی» فیلسوف و نویسنده سرشناس فرانسوی که یکی از حامیان دخالت ناتو در لیبی بود در کتاب خاطرات خود هدف از دخالت در لیبی را خدمت به اسرائیل و انتقام از نظام قذافی عنوان کرد.
این در حالی است که مردم لیبی در نتیجه دخالت های نظامی ناتو در این کشور هزینه سنگینی را پرداخت کرده اند. دهها هزار تن از مردم این کشور به خاک و خون کشیده شدند. میلیاردها دلار از دارایی هایی این کشور به چپاول رفت و لیبی به کشوری شکست خورده و ورشکسته تبدیل شد که شبه نظامیان کنترل آن را به دست گرفتند و یک سوم جمعیت این کشور از این کشور مهاجر کردند. طبق این تحلیل، شواهد حکایت از آن دارد که مردم لیبی مانند مردم دیگر کشورهای عربی و اسلامی مخالف عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر هستند. این مردم به کسی که خواهان عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل است رای نخواهند داد. ژنرال خلیفه حفتر و فرزند وی در انتخابات آینده لیبی شکست خواهند کرد و رژیم اشغالگر نمی تواند سبب پیروزی آنها شود. آنها تنها در صورت تقلب در انتخابات پیروز خواهند شد وبه همین دلیل این موضوع دور از ذهن نیست.
پایان/
نظر شما