به گزارش تحریریه، شرایط مدیریتی باشگاه استقلال نابسامانتر از گذشته شده و پس از استعفای احمد مددی مشخص نیست چه کسی جایگزین او خواهد شد. البته برخی معتقدند مدیران وزارت ورزش و جوانان که در انتخاب مدیران عامل باشگاهها نقش مستقیم دارند، در سوءمدیریت آنها نیز مقصر هستند چون با دید باز انتخاب نکردهاند و شجاعت برکناری هم نداشتهاند.
مدیران ارشد منصوبکننده پاسخگو باشند
امیر واعظ آشتیانی درباره شرایط مدیریتی باشگاه استقلال با تأکید بر این موضوع که از وضعیت کادر مدیریتی این باشگاه متعجب است، عنوان کرد: به خصوص در دهه ۹۰ در بخشهای مختلفی افراد ناتوان در بحث مدیریت انتخاب شدند و جالب اینکه در طول دوران کاری با سوءمدیریت خود آسیبهای جدی زدهاند ولی مدیران ارشد سکوت میکنند و این سکوت مانع جلوگیری از بحران نمیشود. وقتی که به نقطه جوش رسید، تغییر اجباری را مد نظر قرار میدهند و در این زمینه نیز از مدیر میخواهند تا استعفا دهد و اصلاً به این موضوع توجه نمیکنند که چه آثار زیانبار مالی و معنوی از مدیریت فردی ضعیف به بار آمده است.
وی با اشاره به آسیبهای زیادی که استقلال از ناحیه مدیریتی خورده، تأکید کرد: کسانی باید پاسخگو باشند که تغییر مناسب را در زمان لازم انجام ندادهاند. آنها وقتی که اوج بحران را میبینند، آن وقت از مدیر میخواهند استعفا دهد یا نهایتاً وی را برکنار میکنند. آیا نمیشد زودتر وارد عمل شوند؟ به اعتقاد بنده کسانی که دستاندرکار هستند با سوءمدیریت و بحران در باشگاهها آشنا نیستند و فکر میکنند این دسته از مدیران توانایی جبران اشتباهات خود را دارند، در حالی که چنین تصوری بزرگترین خطای مدیریتی است.
متر و معیار انتصاب مدیران ناکارآمد چیست؟
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با یادآوری این موضوع که افراد منصوبکننده مدیران ناتوان باید جوابگوی انتصابهای خود باشند، تصریح کرد: مدیران ارشد باید جواب دهند بر مبنای چه متر و معیاری مدیران عامل باشگاهها را برمیگزینند. اگر نظرشان بر این است که مدیرعامل از سوی هیئتمدیره برگزیده میشود، باز هم به همین جواب میرسیم چون اعضای هیئتمدیره با نظر مستقیم وزارت ورزش پست میگیرند. این افراد جز آسیب زدن روحی و روانی و مالی به باشگاه و هواداران در دیگر بخشهای اجتماع نیز به کشور آسیب رساندهاند.
وی اعتماد به مدیران ناکارآمد را عجیب خواند و بیان کرد: دلیل انتخاب افرادی که دارای سوءمدیریت هستند چیست، وقتی پس از مدتی به آنها یاد میدهند که از سمت خود استعفا کنند. باید در این زمینه پاسخگویی درستی انجام شود اما متأسفانه اتفاقاتی که در پس پرده رخ میدهد، هیچگاه بازگو نمیشود و صادقانه با مدیران و جامعه برخورد نمیکنند. باید کسانی که منصوبکننده مدیران ناکارآمد هستند، مؤاخذه شوند و به ناکامیهای ایجاد شده جواب دهند. پس از آن هم باید مدیران پرس و جو قرار بگیرند. افراد مختلف موارد حاشیهای را مانند اشتباه لفظی مورد توجه قرار میدهند و به متن و اساس کار رسیدگی نمیکنند. اغلب افراد حاضر در جامعه با پرداختن به حواشی کمک میکنند تا مدیران ناکارآمد بر سر کار باقی بمانند.
با بخشی از صحبتهای فکری موافقم
واعظ آشتیانی درباره مصاحبههای اخیر محمود فکری که هدف وی به طور مستقیم فرهاد مجیدی است، عنوان کرد: با بخشی از صحبتهای فکری موافق هستم، آن بخشی که اشاره به ارتش فحاشی در فضای مجازی میکند. به نظرم پلیس فتا باید به این موضوع رسیدگی کند چون فارغ از سوءمدیریت، برکناری یک مدیرعامل به این باور تبدیل شود که سرمربی برای باشگاه تعیین تکلیف میکند. البته که گروههایی به صورت سازماندهی شده، جوانان علاقهمند و پرشور را در راستای مقصود و مطامع خود قرار میدهند تا به سود آنها به افراد خاصی فحاشی کنند. قطعاً پلیس فتا باید به این موضوع رسیدگی کند تا اتفاقات بدتری در آینده رخ ندهد.
سرمربی تبعات مسئولیت واگذار شده را بپذیرد
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با اشاره به اینکه بحث برکناری سرمربی در مقاطع مختلف این فصل به اشتباه تعبیر میشود، اظهار کرد: عدهای برای آنکه بهانه را از دست گروهی خارج کنند، به مباحثی مبنی بر اینکه سرمربی نباید در میانه فصل برکنار شود، بارها اشاره کردهاند. اگر فردی دارای قابلیتهای فنی مناسبی در عرصه مربیگری باشد، در هر زمانی که مسئولیت به او سپرده شود، میتواند تیم را به موفقیت برساند.
واعظ آشتیانی با تأکید بر اینکه برخی مربیان برای کسب نتایج خود بهانه میآورند، خاطرنشان کرد: بارها دیدهام مربیان در مصاحبههای خود گفتهاند ما تیم را در ابتدای فصل در اختیار نگرفتهایم و برای همین نباید انتظار زیادی داشت. اتفاقاً فردی که میپذیرد در هر زمانی سرمربی تیم شود، باید تبعات و مشکلات را بپذیرد. او انتخاب شده تا تیم را از مشکلات خارج کند. اگر قرار بود با آمدن سرمربی جدید هم تیم در ناکامیهای گذشته باقی بماند، این تغییر کاملاً اشتباه بوده است.
منبع: آنا
پایان/
نظر شما