به گزارش تحریریه، علیرغم اینکه بارها خود مسئولین بهداشتی به ناکارآمدی داروی معروف رمدسیویر تاکید کرده اند ولی تجویز این دارو همچنان ادامه دارد.
برای نمونه می توان به توصیه های زیر اشاره کرد:
۱۸ مرداد، شانهساز رئیس سازمان غذاو دارو:
تجویز رمدسیویر نسبت به خرداد چهار برابر شده و آخر مرداد هشت برابر میشود؛ هیچ جای دنیا مثل پزشکان ما برای یک تب ساده رمدسیویر تجویز نمیکنند!
۱۸ مرداد، ریاحی رئیس بیمارستان رسول اکرم:
بیماران سرپایی نیازی به رمدسیویر ندارند اما متاسفانه حجم زیادی از پزشکان برای همه تجویز میکنند؛ درگیری ریه تا ۴۰ درصد نیازی به درمان ندارد!
۱۳ مرداد، دکتر هاشمیان فوق تخصص آی.سی.یو: تزریق رمدسیویر موجب تبولرز، مشکلات کبدی، کلیوی، اختلال فشارخون و ضربان قلب میشود!
اسفند ۹۹، حریرچی:
رمدسیویر داروی ابولا بود اما یک جوّی ایجاد شد و همه از آن استفاده کردند؛ در حالیکه پشت آن کارتلهای دارویی خوابیدهاند!
۱۷مرداد، شریفیمقدم دبیرکل خانه پرستاری کشور:
«وزارت بهداشت از هم فروپاشیده و نظام درمانی به حال خود رها شده؛ اگر وزارت بهداشت نداشته باشیم وضعیت بهتر است! گروهی در وزارت تنها به دنبال کسب درآمد هستند؛ در دنیا اعلام شده رمدسیویر برای کرونا اثر ندارد اما اینجا هنوز پزشکان برای بیماران تجویز میکنند!
با تمام این توصیه ها ۱۸ مرداد وزیر بهداشت در یک فرافکنی آشکار در نامه ای به رئیس جمهور از وی درخواست کرده است تا برای افزایش اختیارات استانداران و روسای دانشگاههای علوم پزشکی جهت اعمال محدودیتها بر مراسمات مذهبی محرم اقدام کند.
منبع: واحد سلامت مصاف
پایان/
نظر شما