به گزارش تحریریه، تارنمای «Humans Are Free» نوشت یک مطالعه گسترده جدید توسط دانشمندان آلمانی در دانشگاه مونیخ نشان داده است که محدودیت ها هیچ تاثیری در کاهش میزان عفونت ویروس کرونا ندارد.
متخصصان تحلیل های آماری در دانشگاه مونیخ هیچ ارتباط مستقیمی بین ایجاد محدودیت های آلمان و کاهش نرخ مبتلایان به کووید ۱۹ در این کشور پیدا نکردند.
این مطالعه نشان داد که در هر سه زمان قبل از اینکه آلمان محدودیت های خود را در نوامبر، دسامبر و آوریل اعمال کند، نرخ ابتلا به ویروس کرونا در حال کاهش است.
نرخ R، عددی است که نشان می دهد افراد آلوده به چند نفر دیگر ویروس را منتقل می کند. این نرخ قبل از اینکه محدودیت ها اعمال شود، زیر یک بود.
همانطور که سال گذشته نیز به آن اشاره می شد، مطالعه منتشر شده از داخل وزارت کشور آلمان نشان داد که ایجاد محدودیت ها در این کشور می تواند منجر به کشته شدن افراد بیشتری نسبت به فوتی های ناشی از ویروس کرونا می شود چرا که بسیاری از افراد قربانی سایر بیماری های جدی می شوند که به دلیل اجرای این محدودیت ها نمی توانند تحت درمان قرار بگیرند.
البته این تنها مطالعه ای نیست که نتیجه گرفته محدودیت ها کاملا بی فایده و بی تاثیر است.
مطالعه مشابه صورت که در ماه ژانویه ۲۰۲۱ توسط محققان استنفورد به چاپ رسید نیز نشان داد که محدودیت های اجباری نسبت به اقدامات داوطلبانه مانند رعایت فاصله اجتماعی مزایای بیشتری برای جلوگیری از گسترش بیماری کووید ۱۹ ندارد.
«جی باتاچاریا» استاد دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد در ماه مارس به هفته نامه «نیوزویک» گفت که محدودیت های اجباری برای مقابله با گسترش ویروس کووید ۱۹ بدترین اشتباه بهداشت عمومی در ۱۰۰ سال گذشته است.
در اوایل سال جاری، اعضایی از دانشگاه های «دوک»، «هاروارد» و «جان هاپکینز» به این نتیجه رسیدند که طی دو دهه آینده ممکن است در نتیجه این محدودیت های اجباری حدود یک میلیون مرگ و میر بیشتر شود.
تحقیقات دیگری هم نتیجه گرفته است که این محدودیت های محافظه کارانه به جای اینکه جان مردم را نجات دهد، حداقل هفت برابر بیشتر از عمر انسان می کاهد.
پایان/
نظر شما