به گزارش تحریریه، زنان خانه دار در ایران دو تناقض را با هم دارا هستند، هم منبع درآمدی مشخصی ندارند و هم عموما دارای سرمایه راکد زیادی به صورت طلا هستند که می تواند خاصیت مولد پیدا کند.
برآوردها نشان می دهد که زنان در ایران بیش از 200 تن طلا در اختیار دارند. ارزش دلاری این میزان طلا تقریبا 10 میلیارد دلار است که می تواند به عنوان منبع تولید ثروت برای آنها و خانوارهای ایرانی عمل کند.
این اندوخته 10 میلیارد دلاری زمانی می تواند مولد باشد که زنان خانه دار به تغییرات قیمت طلا در بازارهای جهانی و از آن مهمتر تغییرات نرخ ارز در داخل کشور توجه کرده باشند.
قیمت دلار؛ علیرغم لابی خصولتی های رانتی مانند پتروشیمی ها، معادن خصولتی و فولادی ها با بانک مرکزی و حفظ تصنعی آن در بالای 25 هزار تومان در هفته های اخیر، لاجرم کاهش پیدا می کند و در 6 ماه آینده بالاتر از 20 هزار تومان نخواهد بود. پیش بینی می شود که نرخ دلار به حدود 18 هزار تومان برسد و البته نباید به عدد 11 هزار و 500 تومان مطرح شده توسط حسن روحانی توجه کرد. زیرا تجربه نشان داده است که حسن روحانی دارای فهم اقتصادی نیست و داده ها را به جا و صحیح استفاده نمی کند.
زنان خانه دار ایرانی می توانند با فروش طلاهای خانگی خود در نرخ های کنونی و خرید مجدد در خرداد ماه سال آینده حداقل 30 درصد سود ببرند. فروش در قیمت بالا و خرید در قیمت پایین فقط در یک بازه زمانی 6 ماهه می تواند بر وضعیت اقتصادی خانوارها اثر قابل توجهی داشته باشد.
ضمن اینکه زنانه خانه دار می توانند در خردادماه سال 1400 طلاهای خریداری شده را به بانک کارگشایی سپرده و وام قرض الحسنه دریافت کنند تا دوگانه سود شخصی و کمک به ارتقا ذخایر طلای کشور را هم رقم زده باشند.
کسانی که طلای زینتی خود را حفظ کرده و به این تغییرات اقتصادی توجه نکنند، هزینه فرصت 30 درصدی را متحمل خواهند شد.
پایان/
نظر شما