یادداشت اعتراضی احمد ناطقی از عکاسان مشهور دفاع مقدس در واکنش به تغییر مدیر موسسه هنرمندان پیشکسوت

یادداشت اعتراضی دکتر احمد ناطقی از عکاسان مشهور و برجسته دفاع مقدس در واکنش به تغییر مدیر موسسه هنرمندان پیشکسوت؛ منتشر شد.

تهران - تحریریه - یادداشت اعتراضی دکتر احمد ناطقی از عکاسان مشهور دفاع مقدس در واکنش به تغییر مدیر موسسه هنرمندان پیشکسوت؛ منتشر شد.

به گزارش تحریریه، احمد ناطقی در سال ۱۳۳۷ در جنوب تهران متولد شد. وی فارغ‌التحصیل دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در رشته کارگردانی است. او عکاسی را از دهه ۱۳۵۰ در دوره نوجوانی آغاز و در سال‌های ۱۳۵۷ تا۱۳۶۱ در دوران انقلاب اسلامی ایران و جنگ ایران و عراق به صورت آماتور از تظاهرات و وقایع آن دوران عکاسی کرد. وی از سال ۱۳۶۲ به عنوان رئیس اداره عکس خبرگزاری جمهوری اسلامی، عکاسی حرفه‌ای را آغاز کرد و در طول دوران جنگ ایران و عراق به عنوان یکی از عکاسان مشهور جنگ، آثار زیادی را به ثبت رساند. عکسهای منحصر به فرد او از بمباران شیمیایی حلبچه او را به شهرت رساند. تندیس یادمان حلبچه از عمر خاور بر اساس عکسی از او ساخته شده‌است. سرویس فرهنگ و هنر اقتصاد روز متن یادداشت استاد ناطقی را جهت تنویر افکار عمومی و اطلاع اعضا موسسه هنرمندان پیشکسوت به صورت کامل منتشر مینماید. هوالحکیم شفاف و بی پرده با اعضاء محترم هیئت مدیره مؤسسه هنرمندان پیشکسوت بی شک هر کس با جسارت و تکیه بر اعتماد به نفس، خود را شایسته ی تصمیم سازی برای گروهی با شأن و جایگاه فرهیختگی می بیند؛ ناگزیر به پاسخگوئی است. اینکه هیئت امناء با چه ساز وکار، سبقه و فرهیختگی براین مسند تکیه زده اند با توجه به عملکرد، حضور و تصمیم سازی های نامحسوس آنان، بحثی جدا است که مجال آن در این مرقومه نیست. اما در فاجعه تغییرات مدیریتی در مؤسسه هنرمندان پیشکسوت، باید منتخبین هیئت امنا که همان اعضاء هیئت مدیره بوده و اکثریت آنان نیز عنوان پیشکسوتی را یدک می کشند را مورد سئوال قرار بدهیم که مبنای این تصمیم شما چه بود؟ آیا شما هم به عنوان نمایندگان قریب به ۸۰۰ نفر پیشکسوت در این تصمیم سازی نقشی داشته اید؟ یا همچون روال قریب به اتفاق مدیریت های فاجعه آمیز دولتی در کشور، شما نیز صِرف جذابیتِ عنوانِ عضویت در مؤسسه ای با بیش از ۸۰۰ عضو فرهیخته و پیشکسوت، راهی جز امضاء تمام مصوباتِ ناخوانده نداشته اید؟ شما به عنوان نمایندگان اعضاء پیش کسوت با توجه به محبوبیت سیدعباس عظیمی مدیر عامل موسسه نزد قریب به اتفاق اعضاء، با درجات کم و زیاد، برای دفاع جانانه و جلوگیری از این تصمیم بدور از درایت و خرد چه کردید؟ این تصمیم بدون توجه و اعتنا به نظرات اعضای پیشکسوت و روح حاکم بر ماده یک اساسنامه و هدف اصلی موسسه (تکریم هنرمندان) ، گرفته شده و تاسف انگیزتر سکوت و یا در توجیه این تغییر غیرقابل قبول در اوج ناپختگی و بی اطلاعی فرمایش شده است که: وزیر یا معاونش تصمیم گرفته و دلش خواسته مدیرش را تغییر بدهد!!!!! حضرات پیشکسوتی که این مسئولیت را پذیرفته اید روی سخن ما با شماست؛ آیا شما برای هم کسوتان خود شأنی قائل بوده اید؟ شما به جز امضاء و یدک کشیدن عنوان عضویت در هیئت مدیره، وظیفه ی دیگری برای خود متصور بوده اید؟ در صورت موافقت با این تغییر، آیا با توجه به فرصت کافی که در اختیار داشتید به منظور تنویر افکار عمومی و پیشکسوتان، جسورانه دلایل پذیرفتن این برکناری را اعلام کرده اید تا مغضوب همکسوتان نباشید؟ اگر هم همچون ابزاری بدون نقش و نظر بوده اید؛ شایسته بود در اعتراض به این تصمیم غیر معقول، با استعفاء از این مسئولیت، قهرمان پیشکسوتان شده و نامتان را برای همیشه در ذهن هنرمندان و تاریخ فرهنگ و هنر تثبیت می کردید. پایان/
۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۶
کد خبر: 6329

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 11 =