به گزارش تحریریه، هنوز مدت زیادی از معرفی اینترنت نسل ۵ به جهان نمی گذرد و حتی این فناوری در کشور ما به شدت محدود عرضه می شود، ظاهرا بنگاه های تجاری و صنعتی در غرب برای استقرار G6 در حال برنامه ریزی هستند.
نشریه «نشنال اینترست» در گزارشی آورده است، در حالی که سال ۲۰۲۰ به عنوان دوره شکوفایی اینترنت نسل پنجم یا «۵G» شناخته می شود به نظر می رسد صنعت ارتباطات خود را برای آینده ای متفاوت آماده می کند.
در ایالات متحده سالجاری به عنوان دوره رونق بازار نسل پنجم اینترنت مطرح است و همزمان شرکت های ال جی، سامسونگ و دیگربنگاه ها تلفن های همراه 5G را گسترده تر از قبل به بازار معرفی کرده اند. حتی در نهایت پائیز امسال شرکت اپل هم پس از مدت ها انتظار گوشی نسل ۵ خود را به بازار عرضه کرد.
این در حالی است که که نگرانی ها در مورد 5G و تجهیزات آن در زمینه تاثیر این فناوری بر سلامتی انسان و حتی شایعه گسترش ویروس کورونا مطرح است. به محض آنکه این فناوری تازه به بازار عرضه شد، غول های صنعت ارتباطات زمینه را برای ایجاد و استقرار نسل بعدی اینترنت یعنی 6G آماده می کنند.
آتیس (ATIS) یا «اتحاد برای راه حل های صنعت ارتباطات» یک نهاد حاکم بر این فناوری در جهت گرد هم آوردن شرکت های برتر آی سی تی (ICT) در جهان است که اولوبت های تجاری این صنعت را تعیین می کند.
این نهاد به تازگی اعلام کرد، برخی از اعضای بنیانگذار خود را به اتحاد نسل بعدی (Next G Alliance) افزوده است. این گروه تازه به عنوان ابتکاری برای پیشبرد رهبری تکنولوژی تلفن همراه در آمریکای شمالی در حوزره 6G برای فراتر از دهه بعد راه اندازی شده است. این درحالی است که از مدت ها قبل این سازمان در حال تکمیل پروژه نسل ۵ خود بود.
اعضای گروه جدید شامل شرکت های برتر جهان همچون Apple, Google, Intel, Hewlett Packard Enterprise, Charter, Cisco, Keysight Technologies, LG Electronics, Mavenir, MITRE و VMware هستند که به جمع شرکت های برتری زیر اضافه می شوند: AT&T, Bell Canada, Ciena, Ericsson, Facebook, InterDigital, JMA Wireless, Microsoft, Nokia, Qualcomm Technologies Inc., Samsung, T-Mobile, TELUS, Telnyx, UScellular and Verizon
این شرکت ها قرار است هفته آینده گردهمایی را تشکیل دهند و از میان خود یک گروه کاری و یک گروه راهبردی در مسیر اجرای 6G را تشکیل دهند.
سوزال میلر مدیر عامل آتیس اعلام کرد: نمایندگان صنایع پیشرو در حوزه تلفن همراه در حال ایجاد نوآوری هستند و تعهد خود را در زمینه پیشرفت این فناوری به عنوان بخشی از پروژه نسل بعدی اینترنت نشان می دهند.
براساس این اعلامیه، هدف این سازمان ایجاد بنیانی در بازار پرهیاهوی نوآوری در آمریکا شمالی در زمینه نسل های بعدی فناوری تلفن همراه و ایجاد برتری این منطقه در مسیر تکامل نسل ۵ و توسعه نسل ۶ است.
بنا بر اعتراف شبکه خبری سی ان ان ، هنوز از ماهیت اینترنت نسل ۶ اطلاعات دقیقی در دست نیست به جز آنکه احتمالا این فناوری تا دهه ۲۰۳۰عرضه می شود و بسیار پرسرعت تر از 5G خواهد بود.
انتظار می رود اینترنت نسل ۶ توانایی ارسال سیگنال های بی سیم با سرعت محاسبات انسانی را داشته باشد. نسل ششم اینترنت یا 6G به عبارت دیگر ممکن است دستیابی به هوش انسانی تعبیر شود که در آن اطلاعات و محاسابت از طریق هوا قابل انتقال است.
پایان/
نظر شما