به گزارش تحریریه، احسان سلطانی می نویسد:
حسین سلاح ورزی نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران در کانال تلگرامی خود نوشت:
تورم و نااطمینانی؛ بازیگران کلیدی بازارهای مالی ایران
محاسبات مبتنی بر نظریه مقداری پول، نشان می دهد قیمت تعادلی دلار آمریکا در حال حاضر باید چیزی بین 25 تا 27 هزار تومان باشد.
با تغییر سیاستهای دولت و مثبت شدن انتظارات جامعه در مورد چشم انداز اقتصادی بر اثر تحولات سیاسی بین الملل، عقب نشینی بازار از این استراتژی چندان دور از انتظار نبود؛ ولی این روند کاهشی قاعدتا نمی تواند برای مدت طولانی ادامه دار باشد.
برعکس با ادامه روند تورمی ماه های قبل و ادامه محدودیتهای بین المللی ناشی از تحریمهای ایالات متحده، رشد 10 تا 15 درصدی قیمت ارز تا پایان سال اصلا دور از انتظار نیست.
در نظر گرفتن دو عامل رشد قیمت ارز با محرک ادامه شرایط تورمی و رشد قیمت نفت و فلزات اساسی در بازارهای جهانی، بورس ایران محرک قدرتمندی برای رشد پیدا کرده است؛ اما عواملی همچون احساس ناامنی سهامداران خرد، ضعف ساختارهای بازارگردانی، مداخلات مستمر و غیرقابل پیش بینی دولت در بازار سرمایه و نهایتا کاربرد سیاست سرکوب قیمتی و محدودیت تجارت محصولات بنگاه های بالادستی اقتصاد ایران، که در شاخص کل سهم بسیار قابل ملاحظه ای دارند؛ سبب می شود نتوان با اطمینان پیش بینی کرد که عوامل خارجی قطعا منجر به صعودی شدن شاخص بازار #بورس خواهند شد.
حسین سلاح ورزی نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران است و بدین مفهوم نیست که تخصص و وظیفه ای درباره اقتصاد و بازارها و قیمتهای ارز و سهام دارد.
حسین سلاح ورزی آیا می داند نظریه مقداری پول چیست!؟ و آیا اصلا ارتباطی با قیمت دلار دارد؟
شاید سلاح ورزی موفق به کشف نظریه ای جدید در علم اقتصاد شده باشد؟!
البته اگر بر اساس پرل و نقدینگی هم حساب کنیم .. قیمت دلار باید زیر ۱۵۰۰۰ تومان باشد
آیا وظیفه حسین سلاح ورزی ایجاد جو روانی گرانی و افزایش قیمتها و حفظ قیمت دلار گران و حباب قیمتها از جمله سهام بورس است!!!؟؟؟؟
بخش به اصطلاح خصوصی از بخش دولتی بدتر… بخش خصولتی از هر دو بدتر
فساد سیستماتیک در همه جا عمیقا رسوخ پیدا کرده است
با قیمتهای دلار غیرواقعی اقتصاد به شدت در حال غارت است و در فصل زمستان تحولات جدی را شاهد خواهیم بود.
مردم صبور باشند و با تحریم خرید دلار، مسکن و هر گونه کالاهای با قیمت غیرواقعی و گران، کاسبان تحریمها را به زانو دربیاورند.
پایان/
نظر شما