به گزارش تحریریه، در حالی که موضوع فروپاشی درونی در رژیم صهیونیستی هر روز پررنگ تر می شود و مقامات این رژیِم نیز خود را برای سناریوهای متعدد آماده می کنند که ساکنان اراضی اشغالی از ترس و نگرانی روزافزون به دلیل فروپاشی ساختار سیاسی و اجتماعی به دنبال خروج از فلسطین اشغالی هستند.
این موضوعی است که آمارهای متعدد مربوط به نظرسنجی های اخیر بعد از تصویب لوایح کلیدی مربوط به اصلاحات قضایی آن را تایید کرده تا جایی که طبق این نظرسنجی ها جمعیتی بین یک سوم تا نیمی از کل ساکنان اراضی اشغالی یا خواستار مهاجرت هستند و با به آن فکر کرده اند.
در تازه ترین مورد، نتایج نظرسنجی تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان داد که ۳۳ درصد از ساکنان اراضی اشغالی در فکر مهاجرت بوده و ۳۱ درصد از آنها نیز نگران جنگ داخلی آتی هستند.آنطور که شبکه خبری المیادین گزارش داده است، نتایج نظرسنجی انجام شده توسط شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی میزان نگرانی موجود در میان شهرکنشینها همزمان با افزایش بحرانهای آنها را نشان داده و فاش کرد که همزمان با پافشاری کابینه این رژیم به ریاست بنیامین نتانیاهو بر تصویب اصلاحات قضایی، بیش از یک سوم (و به طور دقیق تر ۳۳ درصد) از ساکنان اراضی اشغالی در فکر مهاجرت از آنجا هستند.
این شبکه تلویزیون رژیم صهیونیستی در ادامه هشدار داد که موضوع نگرانکنندهتر است که ساکنان اراضی اشغالی به دلیل تداوم اعتراضات گسترده در این مناطق، نگران آغاز جنگی داخلی هستند و نتایج نظرسنجی نشان میدهد که ۳۱ درصد از آنها نگران آسیب دیدن شرایط امنیتی در این مناطق و آغاز جنگ داخلی در نتیجه این بحران مستمر هستند.
تلویزیون رژیم صهیونیستی در ادامه نیز گزارش داد، ۳۶ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی نگران بحران اقتصادی ناشی از تصویب اصلاحات قضاییاند.
روزنامه عبری زبان معاریو نیز ماه گذشته میلادی نتایج نظرسنجی را منتشر کرد که طبق آن ۵۸ درصد از شهرکنشینها نسبت به آغاز یک جنگ داخلی در اراضی اشغالی ابراز نگرانی کردند. در واقع پس از ۳۰ هفته اعتراضات و تظاهرات مستمر در اراضی اشغالی، نگرانیهای ساکنان این مناطق عمیقتر شده و صحبتها درباره جنگ داخلی در این مناطق پس از تصویب لغو بند معقولیت در کنست (پارلمان این رژیم) بیشتر شد.
پس از این تصویب، ایهود المرت، نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی هشدار داد که این رژیم وارد جنگی داخلی میشود. همزمان برخی تحلیلگران نیز تاکید کردند که در واقع کابینه نتانیاهو در نبود گفتوگو و مذاکره و توافق به آغاز جنگ داخلی اعتراف کرد.
با این وجود ناظران بیرونی این را هم در نظر دارند که حتی اگر سناریوهای فروپاشی درونی در رژیم صهیونیستی در کوتاه مدت به وقوهع نپیوندد، تداوم خروج ساکان اراضی اشغالی و نیز بحران در ارتش و نیروهای نظامی و دفاعی این رژیم، کار را تا مرز فروپاشی خواهند کشاند.
منبع: دیپلماسی ایرانی
پایان/
نظر شما