ابتکارات جدید و رونق صنعت تسلیحات آلمان

شرکت بزرگ تولید تسلیحات در آلمان باوجود تهدید مسکو از متعهد بودن خود به طرح ساخت کارخانه تانک در اوکراین خبر داد. بسیاری از تحلیلگران کسب سودهای بیشتر از طریق تولید و فروش تسلیحات را دلیل این امر می دانند.

به گزارش تحریریه، «آرمین پاپرگر» مدیرعامل راین متال (Rheinmetall) اعلام کرد که این سازنده تسلیحات آلمانی (راین متال) به برنامه های خود برای ساخت کارخانه تولید تانک در اوکراین متعهد باقی مانده است. این اظهارات یک روز پس از آن صورت گرفت که روسیه هشدار داد این تاسیسات را به عنوان یک هدف مشروع در درگیری های جاری در نظر خواهد گرفت.

پاپرگر در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت این تأسیسات برنامه‌ریزی‌شده با بیان اینکه «ما از کمک به اوکراین منصرف نخواهیم شد» افزود که نیروهای کی‌یف «قابلیت‌های مؤثری برای دفاع از [خود] در برابر حملات به اهداف حساس دارند».

به گزارش بیلد، او همچنین متعهد شد که از دفاع هوایی خود شرکت برای محافظت از کارخانه استفاده کند.

پاپرگر گفت که راین متال در حال حاضر از نزدیک با غول دفاعی دولتی اوکراین، Ukroboronprom، همکاری می کند و افزود که شرکای او "از قبل تعداد زیادی مکان" در کشور دارند که در آن کارخانه می توان ساخت.

باآنکه این غول صنعت دفاعی آلمان برای اولین بار در ماه مارس برنامه های خود را برای راه اندازی این تاسیسات در اوکراین اعلام کرده بود اما هنوز هیچ اطلاعاتی در مورد مکان احتمالی کارخانه تانک منتشر نشده است.

Papperger discussed details of the Rheinmetall plant in Ukraine

وزارت خارجه روسیه پیشتر اعلام کرده بود که کشورش می تواند کارخانه آلمانی ساخت تانک در اوکراین را هدف قرار دهد. «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه برنامه‌های راین متال را «تحریکی جهانی» توصیف کرد. او پیش بینی کرد که این کارخانه ممکن است در نزدیکی یک شهرک عمدتا مجارستانی در Transcarpatia، یکی از غربی ترین مناطق اوکراین واقع شود.

بیلد گزارش داد که راین متال اکثریت سهام این سرمایه گذاری مشترک با Ukroboronprom را در اختیار خواهد داشت. این تاسیسات قادر به تولید مهمات، خودروهای زرهی و تانک های اصلی جنگی جدید راین متال از نوع پانتر خواهد بود.

تانک Panther KF51 که به مدرن ترین تانک های آلمانی Leopard 2A7 ارتقا یافته است، برای اولین بار توسط این شرکت در ژوئن 2022 رونمایی شد. گفته می شود که تقریباً زره مشابهی با سلف خود دارد، اما مجهز به یک توپ کاملا خودکار با کالیبر بزرگتر است و به جای سه خدمه، چهار نفر دارد.

در ماه فوریه، پاپرگر به رسانه آلمانی Handelsblatt گفت که شرکت او در حال مذاکره با کی‌یف بر سر تحویل تانک KF51 است و ارسال آن‌ها به اوکراین بین 15 تا 18 ماه زمان نیاز دارد. او تعداد قابل عرضه تانک‌های ارسالی را اعلام نکرد.

به گفته بیلد، کارخانه ای که راین متال در نظر دارد در اوکراین بسازد، سالانه می تواند 400 عدد از این تانک را تولید کند. در ماه مارس، این شرکت اعلام کرد که قصد دارد حدود 200 میلیون دلار در این پروژه سرمایه گذاری کند.

تصمیم واشنگتن و متحدانش برای تامین تسلیحات به کی یف در جنگ به افزایش تولیدات نظامی، سودهای بیشتر برای برای پیمانکاران نظامی و از جمله راین متال منتهی شده است. درآمد این شرکت در سال گذشته به رکورد 6.4 میلیارد یورو (7 میلیارد دلار) رسید که نسبت به سال 2021 افزایشی 27 درصدی داشته است.

پایان/

۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۰
کد خبر: 26609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 4 =