به گزارش تحریریه، به نقل از اسپوتنیک، رابرت فارلی، ستون نویس در مقاله ای برای نسخه آمریکایی 19FortyFive این نظر را بیان کرد که غرب وارد یک "نبرد بزرگ" با روسیه برای آینده کل سیستم مالی جهانی شده است.
پس از آغاز عملیات ویژه در اوکراین، ایالات متحده، اتحادیه اروپا، بریتانیا و ژاپن کمپین ضد روسی را به راه انداختند که به صورت "تحریم هایی در چنین مقیاسی بیان می شود که قبلاً در تاریخ مالی جهان دیده نشده است." بهویژه، نویسنده یادآوری میکند که 300 میلیارد دلار ذخایر ارزی که روسیه در خارج از کشور نگهداری میکرد، در واقع مسدود شده بود. با این حال، تحریم ها به مسکو اجازه داد تا از دارایی های مسدود شده خود برای پرداخت بهره بدهی های دولتی بدون نکول استفاده کند.
علاوه بر این، چندین بانک بزرگ روسیه از سیستم پرداخت سوئیفت قطع شدند. با این حال، مسکو رسمی اقداماتی را برای حفاظت و تقویت پول ملی انجام داد و از مصرف کنندگان خارجی منابع انرژی خواست که هزینه گاز و نفت را به روبل پرداخت کنند.
در اوایل دسامبر، تحریم های نفتی به اجرا درآمد، اتحادیه اروپا پذیرش نفت روسیه را که از طریق دریا حمل می شد متوقف کرد. کشورهای گروه 7، استرالیا و اتحادیه اروپا سقفی برای قیمت نفت تحویلی روسیه به این روش 60 دلار در هر بشکه در نظر گرفته اند. الکساندر نواک، معاون نخست وزیر در واکنش به این وضعیت، گفت که روسیه سقف قیمت سوخت را نخواهد پذیرفت، حتی اگر مجبور به کاهش تولید شود.
فارلی نتیجه می گیرد که روسیه و غرب برای آینده کل سیستم مالی جهانی وارد یک "نبرد بزرگ" شده اند.
از 24 فوریه، روسیه عملیات ویژه نظامی را برای غیرنظامی کردن اوکراین انجام داده است. ولادیمیر پوتین وظیفه آن را "حمایت از افرادی که به مدت هشت سال مورد قلدری و نسل کشی رژیم کیف قرار گرفته اند" نامیده است. به گفته رئیس جمهور، هدف نهایی این عملیات، آزادسازی دونباس و ایجاد شرایطی است که امنیت خود روسیه را تضمین کند.
پایان/
نظر شما