به گزارش تحریریه، گزارش جدید چند آژانس زیرمجموعه سازمان ملل نشان می دهد که تعداد افرادی که در برده داری مدرن زندگی می کنند در پنج سال گذشته ۱۰ میلیون نفر افزایش یافته است.
در این بررسی زنان و کودکان بیش از دیگر گروه ها آسیب پذیر اعلام شده اند.
بر اساس این تحقیق تخمین زده میشود که در سال ۲۰۲۱ حدود ۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان در دام بردهداری قرار گرفتهاند. در این بین ۲۸ میلیون نفر در کار اجباری و ۲۲ میلیون نفر به خاطر ازدواج اجباری به شکل برده زندگی می کنند.
این مقاله با نام «گزارش برآوردهای جهانی از بردهداری مدرن» توسط سازمان بینالمللی کار سازمان ملل متحد، سازمان بینالمللی مهاجرت و گروه بینالمللی حقوق بشر Walk Free تهیه شده است.
تعداد افراد در برده داری مدرن در پنج سال گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است. در این مطالعه آمده است: ۱۰ میلیون نفر بیشتر در سال ۲۰۲۱ در مقایسه با برآوردهای جهانی در سال ۲۰۱۶ در برده داری مدرن بودند.
این مطالعه «بحران های تشدید کننده» را به عنوان دلیلی برای افزایش چشمگیر برده داری ذکر کرد. این موارد شامل همه گیری کووید-۱۹، درگیری های مسلحانه و تغییرات آب و هوایی بیان شده اند. این بحرانها به اختلال بیسابقه در اشتغال و آموزش، افزایش فقر شدید و مهاجرت اجباری و ناامن، و افزایش گزارشهای خشونت مبتنی بر جنسیت منجر شد.
بر اساس برآوردهای نویسندگان، زنان و دختران به ترتیب با تعداد ۱۱.۸ و ۱۴.۹ میلیون نفر از نظر کار اجباری و ازدواج های اجباری بخش مهمی از برده داری نوین را تشکیل می دهند. این مطالعه بیان میکند که بیش از ۳.۳ میلیون نفر از تمام کسانی که در کار اجباری هستند، کودک هستند.
بر اساس این مقاله، بیش از نیمی از کار اجباری در کشورهای با درآمد متوسط یا درآمد بالا صورت می گیرد و کارگران مهاجر بیش از سه برابر بیشتر از سایر کارگران در معرض کار اجباری و بردگی قرار دارند.
این مطالعه با بیان اینکه این مشکل در تمام مناطق جهان در حال وقوع است، خاطرنشان کرد که آسیا و منطقه اقیانوس آرام بیشترین تعداد افراد را در کار اجباری دارند. شیوع کار اجباری و ازدواج اجباری در کشورهای عربی هم از بالاترین میزان برخوردار است.
پایان/
نظر شما