ژاپنی ها و آلمانی در صدر جدول قرار گرفتند

ژاپنی ها و پس از آنها آلمانی ها با چندین برند قدرتمند خود رده های بالای بازار جهانی خودرو را در سال 2021 در اختیار گرفته اند.

به گزارش تحریریه، ژاپنی ها با چندین برند قدرتمند خود رده های بالای بازار خودرو جهان را انحصاری کرده اند!

موسسه سرشناس کانسیومر ریپورتز (Consumer Reports) که سالانه با استفاده از داده‌های مختلف میدانی، فهرست بهترین و بدترین برندهای خودرویی بازار را منتشر می‌کند، گزارش سال گذشته خود را منتشر کرد که نشان می دهد مانند تمام دهه های اخیر خودروسازان ژاپنی حضور پررنگی در بالای جدول دارند.

در رتبه‌بندی کانسیومر ریپورتز (Consumer Reports)، امتیازهای آزمون‌های جاده‌ای، رضایت مالکین، ایمنی و قابلیت اطمینان تعریف شده و از این طریق به برندهای مختلف از 100 امتیاز نمره داده می‌شود.

در بررسی سال 2021، سوبارو ژاپن بالاترین رتبه را کسب کرده و تنها خودروسازی است که از امتیاز 80 بالاتر رفته و 81 امتیاز کسب کرده است. این برند ژاپنی با این امتیاز برنده سال گذشته یعنی مزدا که هموطن این برند بود را شکست داد. مزدا هم امسال با 78 امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت. ب‌ام‌و آلمان نیز مزدا ژاپن 78 امتیاز گرفت. جایگاه چهارم و پنجم هم در اختیار هوندا و لکسوس است که هردو 77 امتیاز کسب کردند. جمع 10 برند برتر این لیست بازهم توسط آلمانی‌ها و ژاپنی‌ها تکمیل می‌شود زیرا آئودی، پورشه، مینی، تویوتا و اینفینیتی در بالای این لیست جای دارند.

بیوک در سال 2021 از جمع 10 برند برتر خارج شد، زیرا با 72 امتیاز دو رتبه سقوط کرد، اما بیوک در بین برندهای آمریکایی بالاترین امتیاز را کسب کرده است. شرکت پرادعا و پرحاشیه تسلا عملکرد خوبی نداشته است زیرا با 60 امتیاز، نسبت به سال گذشته هفت رتبه سقوط کرده است. کانسومر ریپورتز از غربیلک فرمان یوغ محصولات این شرکت به‌عنوان یک عامل منفی در آزمون‌های جاده‌ای یاد کرده است.

در پایین جدول هم اتفاقات جالی روی داده است. در بین 10 برند پایینی لیست علاوه بر تسلا، شورلت و مرسدس بنز هم با 60 امتیاز و پس از آن لینکلن، جگوار و آلفارومئو دیده می‌شود که البته هر سه امتیازی بالای 50 گرفته‌اند. پس از این، لندروور و میتسوبیشی هردو 49 امتیاز گرفته و جی‌ام‌سی هم با 48 امتیاز بعد از آن‌ها جای گرفته است.

بدترین جایگاه در فرهست سال 2021 به جیپ با 45 امتیاز رسیده است و این برند سه پله سقوط رسیده است. کانسومر ریپورتز نگرانی‌هایی در مورد قابلیت اطمینان و عملکرد متوسط در آزمون‌های جاده‌ای را دلیل قعرنشینی جیپ عنوان کرده است. در فهرست امسال برندهای رم، پولستار و مازراتی حضور ندارند زیرا کانسومر ریپورتز حداقل دو محصول از این شرکت‌ها برای آزمایش در اختیار نداشته است.

پایان/

۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
کد خبر: 16968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 13 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۷
      0 0
      لیست کمی اشکال دارد سایپا ۸۹ ایران خودرو۹۱