اعتراض کانادایی‌ها به مقررات واکسنی باعث توقف تولید خودروسازان آمریکایی شد

اعتصاب کامیونداران و اعتراض به مقررات واکسنی در کانادا باعث بسته شدن مهمترین شریان جاده ای انتقال کالا بین آمریکا و کانادا و توقف تولید برخی خودروسازان در دو کشور شده است.

به گزارش تحریریه، شبکه خبری «سی ان بی سی» در گزارشی نوشت خودروسازان در آمریکا و کانادا تولید خود را کاهش دادند زیرا کامیون داران کانادایی در اعتراض به محدودیت های مربوط به واکسن، مسیر عبور و مرور از طریق پل مرزی کلیدی دوکشور را مسدود و حمل کالا را متوقف کردند.

گفتنی است که یک چهارم کالاهای مبادله شده بین ایالات متحده و کانادا از طریق پل سفیر (Ambassador Bridge) منتقل می شود و اکنون مسدودسازی آن وارد چهارمین روز خود شده است. شرکت های خودروساز جنرال موتورز، فورد و تویوتا موتور و ... مجبور به کاهش تولید در چندین کارخانه در ایالات متحده و کانادا به دلیل کمبود قطعات شدند.

کاخ سفید می گوید این مشکل را بسیار دقیق و از نزدیک زیر نظر دارد. حال آنکه مقامات دولتی هشدار داده‌اند که اگر محاصره موسوم به کاروان آزادی طولانی شود، می‌تواند مشکلات جدی را زنجیره تامین کالا نه تنها برای صنعت خودرو، بلکه برای همه بخش‌های پزشکی و کشاورزی و ... ایجاد کند.

محاصره پل سفیر که دیترویت و ویندزور انتاریو را به هم متصل می کند، وارد چهارمین روز خود می شود. این مسیر یک چهارم کالاهای مبادله شده بین ایالات متحده و کانادا را تشکیل می دهد.

«جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه در یک نشست خبری به خبرنگاران گفت: محاصره خطری برای زنجیره‌های تأمین صنعت خودرو است، زیرا این پل یک مجرای کلیدی برای کالا و قطعات وسایل نقلیه موتوری است. ما همچنین در حال پیگیری اختلالات احتمالی در صادرات محصولات کشاورزی ایالات متحده از میشیگان به کانادا هستیم.

Supporter with sign denouncing Prime Minister Justin Trudeau during "The Freedom Rally" to protest the mandatory vaccine policy imposed on the Canadian truckers returning from USA to avoid a two week quarantine in Vaughan-Ontario in Canada.

این محاصره در زمانی پرآشوب به دردسرهای شرکت های تولید خودرو افزوده است زیرا شرکت ها از مدت ها قبل با کمبود طولانی مدت تراشه نیمه هادی دست و پنجه نرم می کنند که باعث تعطیلی پراکنده کارخانه ها از سال گذشته شده است.

«دن فلورس» سخنگوی جنرال موتورز، روز پنجشنبه تایید کرد که اولین شیفت کارخانه مونتاژ شهرک لنسینگ دلتا در میشیگان به دلیل این مشکل متوقف خواهد شد. او گفت که نوبت دوم چهارشنبه قطع شد.

«کلی فلکر» سخنگوی فورد نیز صبح پنجشنبه گفت که فورد یک کارخانه موتور در ویندزور و یک کارخانه مونتاژ در اوکویل انتاریو را با برنامه کاهش ظرفیت تولید راه اندازی می کند.

فورد در بیانیه ای گفت: وقفه در پل دیترویت-ویندزور به مشتریان، کارگران خودرو، تامین کنندگان، جوامع و شرکت ها در هر دو طرف مرز آسیب می رساند.

فورد قبلاً به دلیل کمبود تراشه، تولید خود را در چندین کارخانه آمریکای شمالی کاهش داده بود. تویوتا هم اعلام کرد به دلیل مشکلات زنجیره تامین، از جمله بسته بودن پل، نمی تواند تا پایان هفته در دو کارخانه کانادایی چیزی تولید کند.

به گفته سخنگوی تویوتا، یکی از کارخانه های آن در کنتاکی نیز تا حدی از کار افتاده است.

«جودی تینسون» سخنگوی Stellantis نیز عنوان داشت شرکتش در این هفته به دلیل مشکل، تولید خود را در چندین کارخانه کاهش داد یا به پایان رساند.

معترضان حدود ۱۰ روز است که گذرگاه مرزی کوتس، آلبرتا را هم مسدود کرده‌اند و بیش از ۴۰۰ کامیون در مرکز شهر اتاوا، پایتخت کانادا، در اعتراضی که اواخر ماه گذشته آغاز شد، حضور داشتند.

کامیون داران در اعتراض به قانونی دست به اعتراض زدند که طبق آن از ۱۵ ژانویه افرادی که وارد کانادا می شوند باید کاملا واکسینه شده باشند.

همزمان جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا هم که تصاویر فرار وی از دست معترضان به مقررات کرونایی منتشر شده بود، تاکنون هیچ نشانه ای از کاهش محدودیت های این کشور بروز نداده است.

پایان/

۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۰
کد خبر: 16670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 3 =