انگلیس مهاجران غیرقانونی را به دوردست ها تبعید می کند

نمایندگان پارلمان بریتانیا پیشنهاد فرستادن مهاجران غیرقانونی به مناطق مورد مناقشه همچون جزیره فالکلند یا حتی کشور آلبانی را مطرح کرده اند.

به گزارش تحریریه تارنمای خبری «راشا تودی» نوشت نمایندگان حزب محافظه‌کار فهرست جدیدی از گزینه‌ های پیش رو را برای خارج کردن مهاجران غیرقانونی که از طریق کانال مانش به بریتانیا می‌آیند، پیشنهاد داده‌ اند که نام جزایر فالکلند در میان گزینه‌ ها قرار دارد.

دولت بریتانیا در هفته ‌های اخیر در کانون بحث‌ هایی در مورد چگونگی مقابله با تعداد مهاجران غیرقانونی که هر روز از کانال مانش به بریتانیا عبور می‌کنند، قرار گرفته است. در دو هفته گذشته، دو بار مقامات اداره مهاجرت ثبت کردند که بیش از یک هزار پناهجو در یک روز به سواحل بریتانیا رسیده اند.

«لی آندرسون» سیاستمدار محافظه‌ کار اشفیلد، به روزنامه گاردین گفت که او به وزیر مهاجرت دولت بریتانیا فشار آورده است تا در اسرع وقت عملیات مربوط به انتقال مهاجران را آغاز کند.

اندرسون گفت: «من طرفدار استفاده از جزایر فالکلند هستم». وی اظهار داشت: «تنها راهی که ما این افراد را از اینجا دور کنیم این است که به آنها این پیام را بدهیم که اگر به اینجا بیایید ۸ هزار مایل دورتر فرستاده خواهید شد».

UK MPs suggest sending illegal migrants to disputed territory

جزایر فالکلند یک قلمرو فراساحلی مورد مناقشه بین آرژانتین و انگلیس است که در دهه ۱۹۸۰ موضوع یک درگیری مسلحانه بوده است. علیرغم اینکه انگلیس در آن جنگ چیره شد، آرژانتین حق ارضی خود را بر فالکلند حفظ کرده است و آنها را همچنان «لاس مالویناس» می نامد.

از سوی دیگر، «کریگ مکینلی» نماینده ساوت تانت، گفت که او با فشار رای دهندگان در زمینه انجام اقداماتی برای توقف ورود تعداد زیادی از مهاجران غیرقانونی که با قایق های کوچک وارد می شوند، مواجه است. با وجود خطر ایجاد «پیامدهای دیپلماتیک و حساسیت بالا» با فرانسه، باز هم مکینلی پیشنهاد کرد که دولت باید مهاجران غیرقانونی را مستقیما به فرانسه بازگرداند.

آخرین پیشنهادات از درون حزب محافظه کار با پیشنهاد «دومینیک راب» سیاست‌مدار، معاون نخست وزیر و وزیر دادگستری در کابینه بوریس جانسون دنبال شد؛ پیشنهادی که مبتنی بر نپذیرفتن ممانعت از پرواز مهاجران به بالکان در سیر فراساحلی است.

راب در گفت و گو با شبکه «اسکای نیوز» گفت آلبانی یک کشور است که برای مهاجرت مهاجران غیرقانونی که درخواست پناهندگی آنها در حال بررسی است، در نظر گرفته می شود. با این حال آلبانی این ادعا را رد کرد و گزارش رسانه ای در این مورد را «همان اخبار جعلی قدیمی» خواند.

بر اساس داده های مهاجرت، بیش از ۲۴ هزار و۷۰۰ نفر تنها در سال ۲۰۲۱ با عبور از کانال مانش به طور غیرقانونی وارد بریتانیا شده اند؛ یعنی سه برابر سطح عبوری که در سال ۲۰۲۰ گزارش شده بود.

پایان/

۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۵
کد خبر: 14219

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 4 =