اجرای نسخه WHO کشور را به لبه "پرتگاه جمعیتی" رسانده و باز هم تابع محض این سازمان هستیم!

جمعیت ما زمانی سیر نزولی به خود گرفت که دستورالعمل‌های سازمان‌های بین‌المللی را اجرا کریم؛ چرا باید سازمان‌های بین‌المللی برای ایران تصمیم بگیرند؟

به گزارش تحریریه؛ دکتر حسین روازاده؛ دبیرکل جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران با اشاره به تصویب طرح «جوانی جمعیت و حمایت از خانواده» در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ازدواج، تشکیل خانواده و فرزندآوری حیاتی‌ترین مؤلفه در جوامع انسانی برای افزایش پویایی و کارآیی است؛ ما از مجلس شورای اسلامی و سایر نهادها به خاطر تصویب طرح جوانی جمعیت تشکر می‌کنیم که بخشی هشدارهای کارشناسان جمعیت و دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری را رفع کرده‌اند؛ افزایش جمعیت در حال حاضر به امری راهبردی برای کشور تبدیل شده تا ایران را از افتادن به دره تاریک سالمندی نجات دهد.

وی افزود: اجرای سیاست کاهش جمعیت که در قالب طرح و لوایح دولتی در دهه هفتاد اجرایی شد، ضربه بسیار مهلکی بر پیکره جمعیتی کشور وارد ساخت. موضوعی که رهبر انقلاب آن را یک تصمیم غلط و اشتباه ارزیابی کردند. با کمال تأسف، مشاوران و مقاماتی بودند که به خاطر اجرای این سیاست در ایران از سوی سازمان‌های بین‌المللی جایزه گرفتند و تا سال‌ها در تصمیمات مهم نظام سلامت و بهداشت دارای پست و مقام بودند و همچنان نیز تأثیر گذارند. این افراد باید به دلیل همین اشتباه عمدی یا غیرعمدی که در حق مردم کشور و حاکمیت جمهوری اسلامی در ارائه مشاوره‌های زیان‌بار داشته‌اند، محاکمه شوند؛ نرخ رشد جمعیت ایران در دهه شصت و اوایل دهه هفتاد مناسب بود که اعمال سیاست «فرزند کمتر، زندگی بهتر» بستر کاهش جمعیت خانواده‌ها را فراهم ساخت. الگوی غلطی که فرزند خانواده را از داشتن خواهر یا برادر که می‌تواند در رشد روانی و جسمی کودک مؤثر باشد، محروم کرد.

دبیرکل جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران با بیان اینکه در حال حاضر ما فرزندانی داریم که خاله، عمه، عمو یا دایی ندارند، گفت: وقتی که هسته خانواده‌ها کم جمعیت می‌شوند، اطراف فرزندان تازه متولد شده، خلوت است و تنها پدر و مادر همبازی کودکان می‌شوند، در حالیکه در گذشته جمعیت خانواده‌ها آنقدر زیاد بود که کودک می‌توانست در جمع خانوادگی با تعداد زیادی کودک همبازی شود و به نوعی مهدکودک کوچکی اطرافش شکل بگیرد؛ چرا کار ما به اینجا رسید؟ چه کسانی پشت این خیانت هستند و همچنان اصرار دارند که ایران ظرفیت جمعیت بیشتر را ندارد!

این پژوهشگر طب اسلامی ـ ایرانی خاطرنشان کرد: با تصویب طرح جوانی جمعیت، دشمنان بسیج شده‌اند تا مانع از اجرایی شدن آن شوند. اخیراً دیده‌بان حقوق بشر از مقامات جمهوری اسلامی درخواست کرده که اجرای این طرح به دلیل زیان‌آور بودن برای بانوان باید متوقف شود! اینها چکاره‌اند؟ چرا باید سازمان‌های بین‌المللی برای ایران تصمیم بگیرند؟ چرا باید وزارت بهداشت ما، پروتکل‌های سازمان بهداشت جهانی را مو به مو اجرا کند؟ خوب می‌دانیم که این دستورالعمل‌ها چه زیان‌هایی به منافع ملی ما وارد ساخته است و باز هم برای اجرا کردن آنها پیشقدم می‌شویم!

وی ادامه داد: قبلاً هم گفته‌ام اگر امروز به امنیت و نیروهای نظامی و اطلاعاتی می‌بالیم، اگر سردارانی چون سردار شهید سلیمانی داریم، به خاطر آن است که اینها هیچگاه برای فعالیت، دنباله‌رو دستورالعمل خارجی و سازمان‌های بین‌المللی مانند ناتو، بلک واتر و ... نبودند؛ الگوی ایرانی ـ اسلامی همانگونه که در امنیت پیاده شد در نظام بهداشت و درمان و جمعیت نیز باید پیاده شود تا بتوانیم از چالش‌هایی که در آن گرفتار شده‌ایم، رهایی پیدا کنیم؛ جمعیت ما زمانی سیر نزولی به خود گرفت که دستورالعمل‌های سازمان‌های بین‌المللی را اجرا کریم. غربالگری‌هایی که منجر به سقط جنین‌های بی‌مورد شد و به بهانه تشکیل نشدن عضوی مانند قلب در هفته‌های اول، والدین را از فرزندآوری محروم کردند؛ قلب جنین ممکن است در هفته اول ضربان نداشته باشد اما در غربالگری، مجوز سقط جنین را صادر می‌کنند! روزانه بیش از یک هزار سقط به بهانه‌های مختلف صورت می‌گیرد و بیش از 25 میلیون جمعیت ایران در دو دهه اخیر با سیاست‌های غلط و تجویزهای اشتباه متولد نشدند.

این پژوهشگر طب اسلامی ـ ایرانی با بیان اینکه هر آنچه ظرفیت داریم باید در اختیار افزایش جمعیت قرار گیرد، گفت: رویکرد نهادهای حاکمیتی، مجلس و دولت انقلابی در حوزه افزایش جمعیت تغییر کرده تا بتوانیم بسترهای لازم را برای این امر لازم و ضروری اجرایی کنیم؛ جمعیت، مؤلفه حیاتی کشور است و منافع ملی راهبردی ایران وابسته به جمعیت جوان است؛ جمعیت جوان موتور محرکه کشور و جامعه است و درصد جوانان در هرم جمعیتی باید همیشه قابل توجه باشد تا ایران نیازمند وارد کردن نیروی کار و نیروی متخصص نشود.

وی متذکر شد: مشکلات اقتصادی وجود دارد و ممکن است به همین دلیل برخی جوانان از ازدواج یا فرزند آوری پرهیز کنند اما باید به یاد داشته باشیم که چرا در همین کشورهای غربی که مشکلات اقتصادی کمتر است، جمعیت روبه کاهش است؟! ما علاوه بر تأمین نیازهای اولیه یک زندگی که شغل مناسب، مسکن و رفاه نسبی است باید در فرهنگ هم تلاش‌ها را دو چندان کنیم تا فرهنگ تشکیل خانواده، اهمیت و ضرورت آن در کنار خیر و برکاتی که دارد، برای جوانان تبیین شود؛ جوان باید برای تشکیل خانواده و فرزندآوری توجیه باشد و فکر و ذهن او از فرهنگ غربی پالایش شده باشد.

پایان/

۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۶
کد خبر: 13961

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 0 =