خروجی بودجه کرونا حقوق های نجومی پزشکان شد

عضوکمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: باید در بودجه سال آینده، سهم اعتبارات خارج از شمول محدود شود و از ابزارهای نظارتی بیشتری درباره نحوه هزینه‌کرد منابع بودجه از سوی دستگاه‌ها استفاده کرد.

به گزارش تحریریه، در همین رابطه، جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره اعطای اعتبارات خارج از شمول در بودجه سنوات گذشته گفت: اگر دستگاه‌ها بودجه دریافتی را آزادانه هزینه‌کند و ما به ازای آن پاسخگو نباشند، نحوه اداره کشور در حوزه مالی زیر سوال می‌رود. با وجود انواع ابزارهای نظارتی، این‌که بودجه هنگفتی به برخی دستگاه‌ها بدهیم و آن دستگاه را از شمول کنترل و نظارت خارج کنیم، قابل قبول نیست. معتقدم، اعتبارات خارج از شمول باید محدودتر شود و دستگاه‌ها نسبت به هزینه‌کرد بودجه پاسخگو شوند.

وی با اشاره به پیامدهای اختصاص اعتبارات خارج از شمول به حوزه بهداشت و درمان کشور اظهار داشت: یکی از مشکلات بخش بهداشت و درمان، تأمین منابع کلان بودجه بدون حسابرسی برای این حوزه است که متأسفانه همه این منابع تبدیل به حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی شده و موجب اعتراض و گلایه هیأت علمی سایر دانشگاه‌ها، پرستاران، فرهنگیان و سایر کارکنان دولت شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: به بهانه کرونا و تأمین اضطراری بودجه بخش درمانی کشور، بودجه قابل توجهی در اختیار بخش بهداشت و درمان قرار گرفته که در عمل خروجی آن حقوق‌های غیرمتعارف و غیرشفاف شده و دلیلی ندارد این رویه در بودجه سال‌های آینده ادامه داشته باشد. معتقدم، باید از پرداخت بودجه بدون حساب و کتاب و خارج از ضوابط نظارتی به دستگاه‌ها پرهیز کرد.

قادری با اشاره به ضرورت تفکیک بخش بهداشت و درمان از نظام آموزشی کشور و تفکیک منابع مالی هر کدام از این دو بخش گفت: با ادغام دانشگاه‌های علوم پزشکی و سایر رشته‌های دانشگاهی، به دلیل جامعیت رشته‌های تحصیلی دانشگاهی، به اعتبار و جایگاه دانشگاه‌های کشور در عرصه بین‌المللی افزوده خواهد شد.

عضو کمیسیون برنامه‌بودجه مجلس در پایان گفت: باید تلاش کنیم تا در بودجه سال آینده، سهم اعتبارات خارج از شمول محدود شود و از ابزارهای کنترلی و نظارتی بیشتری درباره نحوه هزینه‌کرد منابع بودجه از سوی دستگاه‌ها استفاده کرد.

مطالب فوق نشان می‌دهد، به حداقل رساندن اعتبارات خارج از شمول به منظور افزایش نظارت دولت بر نحوه هزینه‌کرد بودجه و جلوگیری از مخارج غیرضروری معنا پیدا کرده است. همچنین، تأکید دولت بر تحقق رشد ۸ درصدی و ارتقا بهره‌وری در سال آینده و داعیه مبارزه با فساد محقق نخواهد شد؛ مگر با افزایش شفافیت در مخارج دولت و مدیریت هزینه‌ها به ویژه در وضعیت تنگنای مالی.

منبع: مهر

پایان/

۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰
کد خبر: 13620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 4 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 2
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • دکتررضاصالحی IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۲
      0 0
      من بهعنوان یک پزشک رسمی دانشگاه درژی دوسال درخط اول مبازه با کرونا بودم ولی فقط بک بار انهم دومیلیون تومان بعنوان خق کرونا دادند واین مبالغ هنگفت به چه کانی پرداخت شده نمیدانم
      • ن IR ۲۱:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
        0 0
        شوخی نکن آقای دکتر...!!! پس حقوقای۵۰۰میلیونی و کارانه های۷۰-۸۰میلیونی مال وحقوق عمومی۳۰تومن مال عمه منه؟؟؟