به گزارش تحریریه، این روزها که موضوع رد صلاحیت حسین سلاح ورزی برای بر عهده گرفتن کرسی ریاست اتاق بازرگانی ایران علنی شده و دیگر بر کسی پوشیده نیست که انجمن نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی بدون توجه به نامه حراست وزارت صمت مبنی بر عدم صلاحیت سلاح ورزی، انتخابات هیات رئیسه اتاق بازرگانی را برگزار کرده، این سوال در میان افکار عمومی و فعالان اقتصادی مطرح شده که چه کسانی به عنوان حامیان سلاح ورزی مانع از برکناری او میشوند و ماندن سلاح ورزی در کرسی ریاست اتاق بازرگانی لرستان چه نفعی به آنها میرساند؟
برای پاسخ به این سوال شاید بررسی ریشههای فعالیت سیاسی سلاح ورزی در دهههای گذشته فکتهای مهمی را به دنبال داشته باشد. حسین سلاح ورزی پیش از مطرح شدن به عنوان یک چهره اقتصادی در کرسی ریاست اتاق بازرگانی خرم آباد و نایب رئیسی اتاق بازرگانی ایران، چندین دوره به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی حزب کارگزاران سازندگی در استان لرستان مشغول به فعالیت بود.
حزب کارگزاران سازندگی که به وسیله بازماندگان دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی در اواسط دهه ۷۰ تشکیل شد بیش از فعالیت سیاسی به فعالیتهای اقتصادی معروف است. چندین شرکت خودروسازی بزرگ در کرمان و صنایع و معدن مهم این استان همواره در اختیار اعضای حزب کارگزاران بوده و حضور یکی از اعضای مهم این حزب بر کرسی ریاست اتاق بازرگانی میتواند رانت اطلاعاتی خوبی را برای آنها به همراه داشته باشد.
حضور در ۱۰۶ نهاد دولتی و حاکمیتی و مراکز تاثیر گذاری مانند شورای عالی بورس و شورای عالی استاندارد، شورای پول و اعتبار، شورای برنامه ریزی آب و... میتواند آورده مهمی برای حزب کارگزاران سازندگی داشته باشد. از این رو این حزب به عنوان یکی از حامیان پروپاقرص سلاح ورزی برای ماندگاری در ریاست اتاق بازرگانی ایران به شمار میرود.
منبع: نود اقتصادی
پایان/
نظر شما