به گزارش تحریریه، بر اساس بخشنامهی وزیر علوم، حقوق اعضای هیات علمی پس از اعمال همسانسازی، نباید بیشتر از ۱۵ برابر حداقل حقوق که نهایتاً معادل مبلغ ۳۳۷,۰۲۰,۰۰۰ ریال (۳۳ میلیون و ۷۰۲ هزار تومان) باشد. لذا برخی احکام منتشر شده در برخی سایتهای خبری و فضای مجازی مربوط به زمان قبل از بخشنامهی ارسالی وزیر علوم است.
محمدتقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: پس از هماهنگیهای لازم و تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اخذ مجوز از دستگاههای ذیربط، جزء (۲) بند (و) تبصره (۲) موضوع همسانسازی حقوق و مزایای اعضای هیات علمی دو وزارت انجام شده است که قطعاً باید ضوابط و مقررات خاص آن نیز رعایت شود.
اجرای قانون مربوطه، با توجه به شرایط هر عضو هیات علمی که دارای چه سوابق خدمتی، چه مرتبه علمی و یا دارای چه مسئولیت اجرایی هستند، حقوق متفاوتی هم دریافت می کنند.
واکنش عجیب به بلاتکلیفی لایحه همسان سازی حقوق بازنشستگان
حداکثر دریافتی حقوق اساتید پس از همسانسازی حدود ۳۳ میلیون و ۷۰۲ هزار تومان و حداقل حقوق نیز ۱۲ میلیون تومان خواهد بود.
پایه و مرتبه اساتید دانشگاهها با توجه به ساعات موظف آموزش، پژوهش و مدیریت متفاوت است و اینگونه نیست که هر عضو هیات علمی دانشگاه حتماً حقوق بالایی دریافت میکند. به عنوان مثال یک استادیار پایه یک در بدو استخدام بعد از همسانسازی حقوق با همکاران هیات علمی غیربالینی دانشگاههای علوم پزشکی حداکثر دریافتیاش حدود ۱۲ میلیون تومان است.
پایان/
نظر شما